Dziękuję wysłałam prośbę o przyjęcie
reklama
Ja miałam sam pęcherzyk. Za 2 tygodnie pokazało się serduszko.czesc dziewczyny. bylam na usg. 5+3 t.c. widac pecherzyk ciazowy wewnatrzmacicznie, ale pusty. pecherzyk ma 10 mm. czy na takim etapie moze nie byc jeszcze widoczny pecherzyk zoltkowy???? czy ktoras tez tak miala i skonczylo sie to dobrze?? mam przyjsc za 2 tyg..
Szczerze mówiąc odczekałam bym do wizyty 11.Cześć kobietki
Chciałabym dołączyć do Was
Dzisiaj u mnie 5t6d, wizytę mam umówioną na 11.10 ale myślę aby iść w ten poniedziałek, bo będzie wtedy 6t1d więc dzidzia powinna już być widoczna. Bylam na usg w 4t4d i był pęcherzyk szczerzę to boję się tego usg, chyba każda z nas to przeżywa, puki nie zobaczy dzidziusia
U mnie jest 9 tydzień ale ciąża ma 7. Nie ma prawa być widac zarodka w 4 tygodniu. Mi w 5 był pusty pęcherzyk bez niczego. Nawet lekarz nie był pewny czy to to. Więc nie ma co panikować.Z usg wychodzi dopiero 4,1 tc a z om ponad 6 U gina 2 tygodnie temu nie bylo nic widać teraz jest tylko pecherzyk 11 mm ,nie ma narazie ciałka zoltego bo z usg wychodzi 4 tydzień, straciłam już raczej nadzieję:-(,bo jakos dziwne to wszystko, 2 tygodnie temu nie bylo nic a Teraz tylko pecherzyk
Mi odrazu kazał zrobić. Bo wagę mam za wysoką. Na tej podstawie.No bo nie robi się krzywej na początku tylko w okolicy 24 tyg a na początku robią te osoby które mają podwyższona glukozę z krwi z tych pierwszych badań w pierwszych tygodniach
Dorota1983
Aktywna w BB
Dziękuję ale z om wychodzi ponad 6 tydzień a usg pęcherzyk 4 tydzień :-(, cieszę się ze u Ciebie jest wszystko dobrze.U mnie jest 9 tydzień ale ciąża ma 7. Nie ma prawa być widac zarodka w 4 tygodniu. Mi w 5 był pusty pęcherzyk bez niczego. Nawet lekarz nie był pewny czy to to. Więc nie ma co panikować.
Spokojnie może aż tak przesunęła ci się owulacja jak masz dłuższe cykle. Nie myśl od razu o najgorszym. Pójdź na wizytę do swojego lekarza w poniedziałek lub za tydzień.Dziękuję ale z om wychodzi ponad 6 tydzień a usg pęcherzyk 4 tydzień :-(, cieszę się ze u Ciebie jest wszystko dobrze.
A co powiedzieli na sorze o tych bólach ?
Tak i mam 2 terminy porodu 8 maj z OM oraz 19 maj. Podkreślony 19 jako prawidłowyDziękuję ale z om wychodzi ponad 6 tydzień a usg pęcherzyk 4 tydzień :-(, cieszę się ze u Ciebie jest wszystko dobrze.
reklama
Dorota1983
Aktywna w BB
O bólach nic nie powiedzieli, udało mi się dziś załatwić więc nic nie boli;-)
Podziel się: