reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

czesc dziewczyny. bylam na usg. 5+3 t.c. widac pecherzyk ciazowy wewnatrzmacicznie, ale pusty. pecherzyk ma 10 mm. czy na takim etapie moze nie byc jeszcze widoczny pecherzyk zoltkowy???? :( czy ktoras tez tak miala i skonczylo sie to dobrze?? mam przyjsc za 2 tyg..
Hej, mój miał z chyba 12 mm i był pusty w 5 tygodniu. W 7 już było serduszko.

reklama
Z usg wychodzi dopiero 4,1 tc a z om ponad 6 U gina 2 tygodnie temu nie bylo nic widać teraz jest tylko pecherzyk 11 mm ,nie ma narazie ciałka zoltego bo z usg wychodzi 4 tydzień, straciłam już raczej nadzieję:-(,bo jakos dziwne to wszystko, 2 tygodnie temu nie bylo nic a Teraz tylko pecherzyk

Witam się z wami nieśmiało, podczytuje was tu od czasu do czasu 🙂termin z Om wypada mi na maj, dziś 7+1,jade na duphastonie i nospie.. Oby było wszystko dobrze.. Wizyta dopiero 25.10 zastanawiam się czy nie iść wcześniej... Stres mnie wykańcza 😫
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i spokojnych najbliższych miesięcy 😘
Pozdrawiam :)

Witam się z wami nieśmiało, podczytuje was tu od czasu do czasu 🙂termin z Om wypada mi na maj, dziś 7+1,jade na duphastonie i nospie.. Oby było wszystko dobrze.. Wizyta dopiero 25.10 zastanawiam się czy nie iść wcześniej... Stres mnie wykańcza 😫
Życzę wam zdrowych dzidziusiow i spokojnych najbliższych miesięcy 😘
Pozdrawiam :)
Heeej 😀 miło cię tu widzieć 😉

Z usg wychodzi dopiero 4,1 tc a z om ponad 6 U gina 2 tygodnie temu nie bylo nic widać teraz jest tylko pecherzyk 11 mm ,nie ma narazie ciałka zoltego bo z usg wychodzi 4 tydzień, straciłam już raczej nadzieję:-(,bo jakos dziwne to wszystko, 2 tygodnie temu nie bylo nic a Teraz tylko pecherzyk
A co z bólami ?
W poniedziałek masz wizytę to okaże się co powie lekarz

Dorota, jakie Ty masz cykle? Skoro ostatnio nie było nic, a teraz jest pęcherzyk to może jednak ciąża jest znacznie młodsza? Kiedy masz wizytę u swojego ginekologa?

Może akurat jest mlodsza.
A co na bóle brzucha?

reklama
@Onka4419 hej, witaj :)

Ja dziś jestem śpiąca strasznie, piersi bolą (aż się w nocy budzę jak się przekręcam), ale te mdłości znów mam jakieś hiper małe. Nie wiem czemu się tak na te mdłości upieram każdego dnia, ale oczywiście się martwię.

Do góry