clementine
Fanka BB :)
ja biore pomimo braku wskazan...profilaktycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Acard wieczorem, czytałam badania, ze wtedy chyba z 30% silniej działa, dziwna sprawa, ale roznica bardzo duza. Ja zaczęłam mieć bole brzucha od niego i teraz muszę dbać, żeby wziąć po kolacji zaraz, a przed snem jeszcze coś zagryźć. Są badania, ze już tydzień niskiej dawki aspiryny powoduje erozje w dwunastnicy, moze pogorszyć albo powodować wrzody itd wiec lekka obawa się włączyła, bo mnie boli ewidentnie dwunastnica (Link do: Small bowel injury in low-dose aspirin users - PubMed)Ale ja dopiero mam poradę 9 40 w szpitalu a ile będę czekać na pobranie też nie wiem . A te co biorą acard bierzecie rano czy wieczorem ?
U mnie lepkie płytki krwiDziewczyny a na co ten acard ?
Gratki! Już całkiem duzy zarodek tez, superJest serduszko. Termin prawidłowy 19 maj.
Zobacz załącznik 1322161
To mnie Lekarz przepisal zastrzyki clexaneKrzepliwość krwi,przepływy krwi
Niby leki krążeniowo sercowe bierze się wieczorem. Ja biorę wieczorem bo rano łykam euthyrox i tak mi wygodniejAle ja dopiero mam poradę 9 40 w szpitalu a ile będę czekać na pobranie też nie wiem . A te co biorą acard bierzecie rano czy wieczorem ?
To jest stricte przeciwzakrzepoweTo mnie Lekarz przepisal zastrzyki clexane
Tak, ale Ty masz dużo wyższą ciążę Ja dziś 6+4 dopiero Ale z rana tak jakby 3/10 mdłości sąJa np nic nie mam już. Tylko się cieszyć