Dorota1983
Aktywna w BB
Kciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.Ja będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodek W 5+1 był pęcherzyk i ciałko żółte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.Ja będę miała wizytę 6+2 i zastanawiam się czy będzie już widoczny zarodek W 5+1 był pęcherzyk i ciałko żółte
Rozumiem, ja mam cykle 28-33@Dorota1983 U mnie w 6+0 biło serduszko Ale ja mam 24-25 cykle Lekarz przed badaniem mnie uprzedził, że może jeszcze nie być i to też będzie ok
Moze to glupio zabrzmi ale ja też bym sie z mdlosci cieszyla, ta ciąża narazie mnie oszczędza ale ja jakos psychicznie lepiej bym się czula gdyby mnie mdlosci meczyly:-)@o`sophia jeny, tyle wymiotować to tragedia Ja dziś rano takie moje typowe mdłości mam, zazwyczaj około 13 się rozkręcają, zobaczymy czy tak będzie, ale najważniejsze, że są
Dziękuję, ja mam wizytę w środę wieczorem, więc jeszcze trochę muszę poczekać, również trzymam mocno kciukiKciuki zacisniete, kiedy masz wizyte ?ja dopiero w poniedziałek.
Tak, ja miałam z om 6+0, a z USG 6+1Dziękuję, ja mam wizytę w środę wieczorem, więc jeszcze trochę muszę poczekać, również trzymam mocno kciuki
U mnie cykle są 28 dniowe, według aplikacji owulację miałam mieć 14 dc, w 13 dc test owulacyjny wyszedł pozytywny
Na USG mam napisane według om 5+1 i niżej 5+5, na podstawie wielkości pęcherzyka tak wyliczyło?
Dziękuję! Czyli póki co USG wskazuje na ciążę starszą o kilka dni Ale pewnie jak pojawi się zarodek to jeszcze się może zmienić wszystko?Tak, ja miałam z om 6+0, a z USG 6+1
Nie byłam. Nic mi więcej na katar nie da niż mam.Dobrze pamietam,zarazilas się od dzieci?byłas u lekarza?jak się czujesz?