Dorota1983
Aktywna w BB
Znacie sposób na wzdecia i jak nie mozna się wypróżnić, bo mnie raczej przez to teraz boli caly brzuch i wydelo mnie strasznie a z wyproznieniem się mam klopot.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łączę się z Wami, też mam stresa za każdym razem jak idę do łazienkiLoj ja jak tylko luteina mi wyplywa to odrazu lece sprawdzić czy aby nie krew, a przy chodzeniu siku to norma, nawet w nocy sprawdzam, mam kazda ciążę schizy na ten temat:-(,takze rozumiem cie
Ja też tak bardzo chciałabym się pozbyć tego nawyku sprawdzania i zamartwiania ale też plamienia nie pomagająŁączę się z Wami, też mam stresa za każdym razem jak idę do łazienki
Siemię lniane i śliwki mi pomagają. Siemię najlepiej samemu zmielić i albo pic głutka albo posypywać kanapki czy potrawyZnacie sposób na wzdecia i jak nie mozna się wypróżnić, bo mnie raczej przez to teraz boli caly brzuch i wydelo mnie strasznie a z wyproznieniem się mam klopot.
Mam nadzieje ze to z końcem pierwszego trymestru nam minieŁączę się z Wami, też mam stresa za każdym razem jak idę do łazienki
Ja biorę luteinę dopochwowo i zawsze robiłam aplikatorem a ostatnio naczytałam się że lepiej bez aplikatora podawać no i chyba się tam gdzieś zadrapałam moimi długimi paznokciami bo nie mogłam sobie poradzić żeby ją wsadzić i ostatecznie włożyłam ją aplikatorem i pojawiło się na nim trochę wydzieliny różowejJa też tak bardzo chciałabym się pozbyć tego nawyku sprawdzania i zamartwiania ale też plamienia nie pomagają
Jutro muszę pamiętać, żeby rano siknąć do pojemniczka bo jak zapomnę to klapa z badań i kolejny stres hahah
Może sprobuj alax ? Pamietam ze dostałam dwie tabletki po porodzieZnacie sposób na wzdecia i jak nie mozna się wypróżnić, bo mnie raczej przez to teraz boli caly brzuch i wydelo mnie strasznie a z wyproznieniem się mam klopot.
DziękujęSiemię lniane i śliwki mi pomagają. Siemię najlepiej samemu zmielić i albo pic głutka albo posypywać kanapki czy potrawy
To jakies tabletki?ciekawe czy w ciąży możnaMoże sprobuj alax ? Pamietam ze dostałam dwie tabletki po porodzie