Dorka89
Fanka BB :)
Aha no to może faktycznie się pokrywa . Wstrzelilam się heheJa mam 1 dzień niby mniejsze wg długości i ten drugi jest właśnie mniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha no to może faktycznie się pokrywa . Wstrzelilam się heheJa mam 1 dzień niby mniejsze wg długości i ten drugi jest właśnie mniejszy
Chociaż to się ciągle zmienia.Aha no to może faktycznie się pokrywa . Wstrzelilam się hehe
No zobacze przy kolejnej wizycie i może sama zapytam lekarza o to ...Chociaż to się ciągle zmienia.
No pewnieNo zobacze przy kolejnej wizycie i może sama zapytam lekarza o to ...
Hej A jest jakiś powód, dla którego tak mocno wątpisz w prawidłowość tej ciąży? Znaczy rozumiem obawy ze względu na to, jak zakończyła się poprzednia, ale tak się zastanawiam, czy teraz coś się takiego stało? Bo tak właśnie zauważyłam, że ostatnio sporo się martwisz i tak myślę, jakby Cię tu racjonalnie pocieszyćKurcze ja byłam spokojna do dziś, wkładam proga, a tam szyjka macicy, no może z 4cm wgłąb pochwy oO Nie brzmi to dobrze. Sprobuje zamienić wizytę na jutro, ale bardzo wątpię, ze mi pozwolą.
Tak samo masz i u ciebie się całkiem pokrywa 7+3Oj to ja chyba tak nie mam . Zapytam lekarza na kolejnej wizycie
U mnie tak samo było. Zobaczymy jak będzie na następnejJa mam 1 dzień niby mniejsze wg długości i ten drugi jest właśnie mniejszy
No to może faktycznie dlatego nic nie mówił a wiek wpisanyTak samo masz i u ciebie się całkiem pokrywa 7+3
Yep, w gruncie rzeczy nie wiem czy jestem jeszcze w ciazy, bo serce biło wolno i w takiej sytuacji wg badań mam 60% szansy na poronienie. Wiem, ze niektóre dziewczyny pisały, ze serce w 6 tygodniu może bić wolniej, ale 6 tydzień to 5+coś, u mnie na wizycie było 6+5, wiec końcówka 7go tygodnia, gdzie bicie serca powinno być min 120bpm. Więc w takiej sytuacji wolałabym szybciej, niż później dowiedziec się o poronieniu, bo ostatnio dowiedziałam się po miesiacu…Hej A jest jakiś powód, dla którego tak mocno wątpisz w prawidłowość tej ciąży? Znaczy rozumiem obawy ze względu na to, jak zakończyła się poprzednia, ale tak się zastanawiam, czy teraz coś się takiego stało? Bo tak właśnie zauważyłam, że ostatnio sporo się martwisz i tak myślę, jakby Cię tu racjonalnie pocieszyć