reklama
Wesola20
Zaciekawiona BB
U mnie tez ciaza młodsza. Lekarka uspokoiła i powiedziała że często tak się zdarza tymbardziej przy moich dłuższych i trochę nieregularnych cyklach.Ja też miałam 31 lipca. Stosunek był 19 sierpnia wogole nie wiem jak to mogło się stać ze jest ciąża, coś się musiało przestawić. według lekarza jest ciąża 2 tygodnie mniejsza.
Zaskoczona30
Fanka BB :)
Nie, ale po mysi zebow schodzi mi nabłonek w jamie ustnejCzy wy też przy myciu zębów macie ochotę zwymiotować od smaku pasty?
Wiem, że to dziwne....
outofthebox
Kurcze ja byłam spokojna do dziś, wkładam proga, a tam szyjka macicy, no może z 4cm wgłąb pochwy oO Nie brzmi to dobrze. Sprobuje zamienić wizytę na jutro, ale bardzo wątpię, ze mi pozwolą.
Dorka89
A ja stosunek miałam 13 i 15 ... A 14 sierpnia miałam popołudniu takie coś że myślałan że upławy coś wyleciało poszłam do toalety a tam całe majtki we krwi że śluzem tym płodnym to nie wiem czy mi pękł wtedy pęcherzyk i była owulacja czy to oznaka czegoś innego była heh i nie wiem kiedy do zapłodnienia doszło czy np z tego 13 plemniki czy z 15 heh .. a to chyba na płeć ma wpływ ..Ja też miałam 31 lipca. Stosunek był 19 sierpnia wogole nie wiem jak to mogło się stać ze jest ciąża, coś się musiało przestawić. według lekarza jest ciąża 2 tygodnie mniejsza.
Dorota1983
Aktywna w BB
3 mamy kciuki o której wizyta?Dziewczyny, dziś pierwsza wizyta. Strasznie się stresuję. Z tego wszystkiego nie pamiętam nawet, o co chciałam zapytać lekarza. Trzymajcie kciuki.
Dorka89
Mi lekarz na razie nic nie mówił o wieku ciąży .. na USG mam wpisane ale to pewnie z ostatniej miesiączki jest termin bo zgadza mi się z tym z kalendarzyka . Zobaczę na kolejnym to go podpytam .. ale dopiero 12 października nie mogę się już doczekaćU mnie tez ciaza młodsza. Lekarka uspokoiła i powiedziała że często tak się zdarza tymbardziej przy moich dłuższych i trochę nieregularnych cyklach.
Dorka89
Co Ty mówisz .. a to jest tak wyczuwalne ? Ja się kompletnie na tym nie znam też mam dopochwowe leki czuje że jest tam inaczej i wszystko rozpulchniona ale czy bym coś innego wykryła to nie wiemKurcze ja byłam spokojna do dziś, wkładam proga, a tam szyjka macicy, no może z 4cm wgłąb pochwy oO Nie brzmi to dobrze. Sprobuje zamienić wizytę na jutro, ale bardzo wątpię, ze mi pozwolą.
Mama2012/2020/2022
Ło tak głęboko wkładasz. Ja to tak na "krawędzi"Kurcze ja byłam spokojna do dziś, wkładam proga, a tam szyjka macicy, no może z 4cm wgłąb pochwy oO Nie brzmi to dobrze. Sprobuje zamienić wizytę na jutro, ale bardzo wątpię, ze mi pozwolą.
Moja szyjka nawet 4 centymetrów nie ma
Pewnie masz wprawę,ja to tak żeby było.
reklama
Mama2012/2020/2022
Spoko ja teżCo Ty mówisz .. a to jest tak wyczuwalne ? Ja się kompletnie na tym nie znam też mam dopochwowe leki czuje że jest tam inaczej i wszystko rozpulchniona ale czy bym
Podziel się: