mi trochę te krople pomogły...ale taka prawda że te wszystkie magiczne sposoby na mdłości nic mi nie dały ..przecierpialam swoje do 16 TC , teraz już też 3 tydzień leci mam dośćHejka znacie jakiś dobry sposób na pozbycie się mdłości już wszystko próbowałam i nic. Mdłości coraz mocniejsze
reklama
Limonkaaa88
Fanka BB :)
Ja mam 13 października i będzie 11+1 i będę się umawiać na prenatalne
o`sophia
Wow ale ekstra!! Ja genetyczne mam dopiero 3 listopada.. Już się nie mogę doczekać.Dziewczyny wczoraj byłam na usg w 9plus2 i moje dzieciątko ma już 25mm zapisałam się już na genetyczne plus pappe na 21.10 mąż nie może się doczekać kiedy będzie mógł pójść ze mn na usg
o`sophia
to ja jak na samym początku miałam odrzucenie od słodkiego tak teraz bym słodkie pochłaniała na zmianę z chipsami@MB21 gratulacje
Jeju, jak ja bym chciała do wehikułu czasu, przelecieć przez najbliższe tygodnie. Zwariować można ze stresu Właśnie jem kotlety z kiszoną kapustą, trzeci dzień pod rząd....mam takie parcie na kiszoną kapustę, że szok, a potem takie wzdęcia, że nie wiem. Logika
Mama2012/2020/2022
Zrobiłam obiad i się zmęczyłam
W ogóle zaczyna wywalać mi brzuch
Cyrknakółkach
.mi trochę te krople pomogły...ale taka prawda że te wszystkie magiczne sposoby na mdłości nic mi nie dały ..przecierpialam swoje do 16 TC , teraz już też 3 tydzień leci mam dość
Ostatnia edycja:
mamahelenki92
Cześć.
Próbuje was nadrobić. Ja w grudniu kończę 29 lat i od początku naszego małżeństwa mówiłam, że do 30 troje dzieci chce urodzić
Więc jeśli dobrze pójdzie to się spełni
Próbuje was nadrobić. Ja w grudniu kończę 29 lat i od początku naszego małżeństwa mówiłam, że do 30 troje dzieci chce urodzić
Więc jeśli dobrze pójdzie to się spełni
reklama
mayiumi
Zaciekawiona BB
Ja to wyglądam chwilami jak ObelixZrobiłam obiad i się zmęczyłam
A dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres
Podziel się: