Dorka89
Fanka BB :)
Ahaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążęJa tyle muszę przez tydzień bo ja nie robię krzywej,więc musi być dokładny obraz chociaż w ten sposób.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążęJa tyle muszę przez tydzień bo ja nie robię krzywej,więc musi być dokładny obraz chociaż w ten sposób.
Nie. Żeby sprawdzić jak te cukry maja się faktycznieAhaa no chyba że tak ..myślałam że już tak przez całą ciążę
Aha no to trzymam kciuki żeby były dobreNie. Żeby sprawdzić jak te cukry maja się faktycznie
u mnie glukoza 109....Glukoza akurat 90 była,ale miewałam większe więc mam iść do diabetologa
Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawićWyglada, ze zaczynasz 9ty tydzień, 8 już skończyłaś! U mnie dziś 7+1, wiec ósmy tydzień, miałam mdłości na razie tylko jeden dzień Na te chwilę się cieszę z tego faktu. Za to ciężko mi opisac jak cholernie boje się kolejnej wizyty, a to dopiero 04.10 Ahh, widzę, ze tez lecisz na luteinie, u mnie 2x200mg obecnie, ciekawa jestem kiedy nam to zdecydują odstawić.
Rano, na czczo? Ja wczoraj też miałam wyższą, 101. Spróbuj późno wieczorem zjeść małą kanapkę z pieczywa żytniego z szynką i masłem. Możliwe, że wtedy będzie trochę niższy cukier rano.u mnie glukoza 109....
Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odsta
Ja też tak brałam ale jak dostałam krwawienie to mam zwiększona dawkę kolejną wizytę mam w 10 tygodniu to mówił że będzie chciał mi zacząć odstawiać ..Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawić
Tyle to nie, tak 95-97u mnie glukoza 109....
Właśnie w necie czytałam ze od 8tyg może już, ale ja chętnie poczekam do 12Luteinę odstawia się w 12 tygodniu, ja biorę 100 dwa razy dziennie i jak mi się skończy to mam po prostu odstawić