Cyrknakółkach
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam serdecznie na naszym wątkuHej wszystkim
Ja również podglądam Was od jakiegoś czasu i myślę, że mogę do Was dołączyć
Termin mam na 20.05 obecnie 5+6. Na poniedziałkowym usg bylo widac sam pęcherzyk. Musimy poczekać do kolejnej środy. Pani przepisała mi 2x duphaston. W zasadzie sama nie wiem czemu Narazie nie czuje się jakbym byla w ciąży
Moja córka też już powoli zasypia.Właśnie usypiam najmłodszą i za chwile nastąpi chwila odpoczynku od dzieciaków U mnie na szczęście dzisiaj już żadnego krwawienia, ani plamienia nie było. Nie wiem co to się wczoraj wydarzyło, ale mam nadzieje że się już nie powtórzy. Idę zjeść jakąś kolacje bo waga u mnie spada, a mdłości żadnych nie mam. Pewnie to przez ten stres
A no to tak, pewnie dla nich byłaś pacjentką z "problem" może się bali bo się nie orientują w temacieJa jestem po operacji na żołądku , pewnie się bali. Dla nich problemem było że np nie zrobię krzywej cukrowej.