reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Hej, wczoraj nic nie pisałam juz, bo jakaś słaba byłam, po pracy szybko zasnęłam.
Miałam wczoraj konsultacje online z endo, bo TSH mam podwyższone i przepisał mi Euthyrox N 25 i za 4 tyg powtórzenie badań. Dzisiaj jeszcze konsultacja z diabetologiem , a w pon wizyta u gina.
Ja mam prywatna opiekę z pracy i z tego korzystam, po pierwszej wizycie byłam zadowolona z Pani Doktor :)
Oprócz tego mdłosci od wczoraj...
Miłego dnia ! :*

reklama
Hejka, ja też czuje się ogólnie ok,narazie znow przerwa od mdłości. Ale brzuch mi wyskakuje juz bo mi ciasno w spodniach się siedzi juz ;/ wczoraj jak sukienkę nałożyłam i usiadłam to o rety brzuch wystawał jak nie wiem. Strasznie szybko jakoś połowa 8 tyg. aj a poprzednio to przełom 4/5 mies zaczal mi brzuchol rosnac
Witaj w klubie mam dokładnie tak samo szczególnie wieczorem brzuszek taaaaki duży wyskakuje 🙈

Hejka, ja też czuje się ogólnie ok,narazie znow przerwa od mdłości. Ale brzuch mi wyskakuje juz bo mi ciasno w spodniach się siedzi juz ;/ wczoraj jak sukienkę nałożyłam i usiadłam to o rety brzuch wystawał jak nie wiem. Strasznie szybko jakoś połowa 8 tyg. aj a poprzednio to przełom 4/5 mies zaczal mi brzuchol rosnac
Ja tez już czuje po spodniach 😂 a mój mówi wczoraj do mnie „o brzuch Ci urósł” Haha serio? 😂🙈

Dziewczyny czytam was, ale nie dałam rady pisać ..szał w pracy kolejne dwie koleżanki chore i nie ma kto pracować😎
Byłam rano na wizycie na NFZ u tak pierd ..baby, że szok😱😱😡😡😡
Spojrzała w kartę ..po poronieniu nie poszłam do niej na kontrolę tylko gdzie indziej i się zaczęło😓 że mam się zdecydować gdzie chce chodzić, badanie na fotelu 😭😭😭 porażka i najlepsze na koniec .. zrobiła USG i nic wydrukowała zdjęcie położyła mi na brzuchu i se poszła do biurka 😡😡😡 pytam jej i co czy jest ok? A ona do mnie z ryjem ..A skąd mam wiedzieć jak jest ? Nosz kur....😡😡 A kto ma wiedzieć pytam ona na to serce jest ..wypisała skier na badania do lab i prenatalne ..i do widzenia
Muszę się wyciszyć to eksploduje😓😱😱

Hej dziewczyny. Po cichu mogę do Was dołączyć chociaż jeszcze nie mam założonej karty ciąży . Wczoraj wizyta z USG na którym widać pęcherzyk ciążowy 7mm. 5t4d lecz ciąża młodsza bo wiem że później się wszytsko zagnieźdzało.
Jestem po jednej stracie w której przestało bić serduszko i jednej ciąży biochemicznej.
Teraz acard, clexane, encorton i Witaminki.
Teraz kolejne oczekiwanie czy będzie zarodek ....🙆‍♀️
Powodzenia wszystkim

Dziewczyny czytam was, ale nie dałam rady pisać ..szał w pracy kolejne dwie koleżanki chore i nie ma kto pracować😎
Byłam rano na wizycie na NFZ u tak pierd ..baby, że szok😱😱😡😡😡
Spojrzała w kartę ..po poronieniu nie poszłam do niej na kontrolę tylko gdzie indziej i się zaczęło😓 że mam się zdecydować gdzie chce chodzić, badanie na fotelu 😭😭😭 porażka i najlepsze na koniec .. zrobiła USG i nic wydrukowała zdjęcie położyła mi na brzuchu i se poszła do biurka 😡😡😡 pytam jej i co czy jest ok? A ona do mnie z ryjem ..A skąd mam wiedzieć jak jest ? Nosz kur....😡😡 A kto ma wiedzieć pytam ona na to serce jest ..wypisała skier na badania do lab i prenatalne ..i do widzenia
Muszę się wyciszyć to eksploduje😓😱😱
Szok. Ja bym złożyła skargę na nią !

reklama
No właśnie drugą ciążę miałam też bezobjawową. Z roczną córką miałam siły na wszystko. Dobrze,że są teraz we dwie , bo przynajmniej bawią się razem gdy matka licho się czuje.

Do góry