reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Część dziewczyny ja też obudziłam się o 1 na szło mnie na śledzia w śmietanie i nie wiem czy zdecia czy co bo noc koszmarna wzdęcia i delikatny ból brzucha. Masakra

reklama
Tak przed weekendowe żarty 😆

Załączniki

• FB_IMG_1632462399528.jpg
    FB_IMG_1632462399528.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 63
No pamiętam swoje pierwsze 2 ciąże. W 1 spałam wszędzie i miałam od 4 tygodnia do porodu zgagę przy okazji zgagi wymioty. (koszmar) w 2 zaś od początku Mdłości i wymioty do 4 msc i potem od 7 straszne Mdłości do 9 za to bez zgagi. A teraz to nic. Z początku zapach miałam wrażliwy ale teraz wszystko się wycofało. Jednak wczoraj się strasznie zdenerwowalam i rozbolał mnie brzuch.

Hejka, ja też czuje się ogólnie ok,narazie znow przerwa od mdłości. Ale brzuch mi wyskakuje juz bo mi ciasno w spodniach się siedzi juz ;/ wczoraj jak sukienkę nałożyłam i usiadłam to o rety brzuch wystawał jak nie wiem. Strasznie szybko jakoś połowa 8 tyg. aj a poprzednio to przełom 4/5 mies zaczal mi brzuchol rosnac

reklama
Do góry