Zaskoczona30
Fanka BB :)
Może zapytam jeszcze inaczej, co widziałyście na USG, które określiło wiek ciazy na 6t4d?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz teraz wizytę?Ja w pierwszej ciąży sprawdzałam w necie jak doktorek kazał brac Wit D 2000 jednostek , czy nie oszalał że tak dużo hahaha
W czwartek na 10:30. Tylko to będzie na NFZ więc da mi pewnie tylko skierowanie na badania i może wyprosze USG na przyszły tydzień . A Ty?Kiedy masz teraz wizytę?
1.10 dopieroW czwartek na 10:30. Tylko to będzie na NFZ więc da mi pewnie tylko skierowanie na badania i może wyprosze USG na przyszły tydzień . A Ty?
Mam podobne za i przeciwSzczerze? Boję się zarówno zaszczepić jak i nie zaszczepić... Ale u mnie to jest grubsza sprawa, bo jakiś czas temu straciłam nagle bardzo bliską osobę i cierpiałam na zespół zaburzeń depresyjno-lekowych gl. dotyczyło to strachu przed zachorowaniem na nieuleczalną chorobę i śmierci finalnie. Mimo, ze problem mam już za sobą i potrafię trzeźwo myśleć, nie szukam juz na siłę u siebie chorób i bliskich to nadal boję się np efektów ubocznych leków wiec prawie nigdy nic nie biorę. Dlatego z jednej strony boję się zachorować na Covid i np osierocić dzieci czy stracić to dziecko, które się we mnie rozwija a z drugiej strony boję się że po szczepieniu zaszkodzę sobie albo ciazy i nie wiem co jest mniejszym złem, bo moja głowa oba wyjścia traktuje jako niewłaściwe
ja też nie szczepiona i póki co w ciąży nie zamierzam. Na bank nie w 1 trymestrze..nigdy .. nie można brać żadnych leków a ja mam sobie coś wstrzykiwać ..na grypę się nigdy nie szczepiłam ..zwykle raz w roku ją przechodzę. Zdania lekarzy są podzielone, ale raczej w 1 trymestrze kiedy tworzą się wszystkie narządy ...nie.Ja tez nie jestem szczepiona. Szczepisz się ?
Raźniej mi bo już myślałam ze wszystkie tu są zaszczepione
Ja tez na grupę nigdy się nie szczepilam i nie miałam ani razuja też nie szczepiona i póki co w ciąży nie zamierzam. Na bank nie w 1 trymestrze..nigdy .. nie można brać żadnych leków a ja mam sobie coś wstrzykiwać ..na grypę się nigdy nie szczepiłam ..zwykle raz w roku ją przechodzę. Zdania lekarzy są podzielone, ale raczej w 1 trymestrze kiedy tworzą się wszystkie narządy ...nie.
u mnie z USG wyszła ciąża 6+2 i nie było jeszcze serducha był pęcherzyk zarodek i ciałko żółteMoże zapytam jeszcze inaczej, co widziałyście na USG, które określiło wiek ciazy na 6t4d?