reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

A ja tak temat bety od strony finansowo-czasowej. Strasznie tam u Was drogo i cholernie długo się czeka. U nas płaci się 22 zł i wynik po 1,5 h czeka do odebrania. Ciekawe z czego ten rozrzut wynika?
Powiem Wam, że ja z jednej strony totalnie rozumiem tę chęć uspokojenia się po becie, zwłaszcza u dziewczyn, które dużo przeszły, żeby w tej ciąży być. Zastanawiam się tylko, na jak długo to starcza. Bo wiem po poprzedniej nieudanej ciąży, że mnie uspokajało na chwilę, a potem wyszukiwalam sobie kolejnych powodów do zmartwień 🙂 Tak to już chyba działa.
U mnie w ciazy zakończonej w 17tyg wszystko było super, więc mam przykład najbardziej wiarygodny na świecie, ze to nie ma sensu hah
Btw mieszkam za granicą i za dwie bety i proga zapłaciłam jakies 600zl plus to był spory problem, żeby w ogóle znalezc miejsce, gdzie mi to zrobią. Tylko w Polsce są tak rozpowszechnione tanie laboratoria, całe sieci przecież, bo Polacy kochają robić sobie badania bez skierowania :D

reklama
Rozumiem też chęć wylogowania się na chwilę z forum i odcięcia. Wiem, że łatwo się mówi, ale może weźcie sobie zróbcie fajny weekend, taki dla siebie, potraktujcie się dobrze, pojedźcie gdzieś, zróbcie domowe SPA, cokolwiek 🙂 Tyle przeszlyscie, żeby być w ciąży. Jesteście cholernie dzielnie i nagrodzcie się za to😃

Ja tez podziwiam dziewczyny, które starały się tak długo, albo maja za soba wiele strat. Naprawdę nie wyobrażam sobie, skąd bierze się do tego cierpliwość. Tym bardziej smuci, ze takie osoby teraz rujnują sobie te początki ciazy i nie dają sobie szansy na chwile szczęścia :( Ja ciąże stracilam, ale kocham to, ze to był dla mnie super czas, czułam się szczęśliwa i nie zamieniłabym tego na zamartwianie się, co z tej ciazy dostałam, to moje :)

reklama
Do góry