reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

A tak z innej beczki, czy któraś z Was wie, ma pewność, że w ciąży można używać Niacynamidu na twarz? Tak mnie posypało, że jakoś nie wyobrażam sobie życia bez Niacynamidu...

reklama

Załączniki

• IMG_20210916_101545.jpg
    IMG_20210916_101545.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20210916_101516.jpg
    IMG_20210916_101516.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 58
A tak z innej beczki, czy któraś z Was wie, ma pewność, że w ciąży można używać Niacynamidu na twarz? Tak mnie posypało, że jakoś nie wyobrażam sobie życia bez Niacynamidu...
Wydaje mi się, ze nie ma przeciwwskazań, tak samo cynk jest ok, ja tez używałam przed poprzednią ciążą i serum działały super, a spróbowałam w ciazy i dostałam atopowego zapalenia skory na całej twarzy :D Moja cera w ciazy staje się taaaka wrażliwa, a skłonność do AZS niestety mam od dawna. Tak czy inaczej - używaj :) Tylko zwróć uwagę, czy nie robi nic niepokojącego

reklama
A ja tak temat bety od strony finansowo-czasowej. Strasznie tam u Was drogo i cholernie długo się czeka. U nas płaci się 22 zł i wynik po 1,5 h czeka do odebrania. Ciekawe z czego ten rozrzut wynika?
Powiem Wam, że ja z jednej strony totalnie rozumiem tę chęć uspokojenia się po becie, zwłaszcza u dziewczyn, które dużo przeszły, żeby w tej ciąży być. Zastanawiam się tylko, na jak długo to starcza. Bo wiem po poprzedniej nieudanej ciąży, że mnie uspokajało na chwilę, a potem wyszukiwalam sobie kolejnych powodów do zmartwień 🙂 Tak to już chyba działa.

Do góry