invictaLumena
Fanka BB :)
A tak z innej beczki, czy któraś z Was wie, ma pewność, że w ciąży można używać Niacynamidu na twarz? Tak mnie posypało, że jakoś nie wyobrażam sobie życia bez Niacynamidu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mniam ale po bym umarła. Ale zrobiłaś smakaHejka dziś mnie na szło na śledzia w śmietanie grzyby w occie i do tego majonez szok
ja ci nie powiem. Ale mam pytanie jaka to aplikacja?
Jeju, na mam obsesję śledzi, możemy je jeść? Wczoraj sobie kupiłam słoik, ale nie jestem pewna. Chociaż ryzyko listerii jest przy rybie ze sprawdzonego źrodła prawie zerowe✌Hejka dziś mnie na szło na śledzia w śmietanie grzyby w occie i do tego majonez szok
No nigdy bym tak nie ruszyła ale dziś samo mnie tak na szło w sklepie to wszystko normalnie na mnie patrzaloO mniam ale po bym umarła. Ale zrobiłaś smaka
Śledzia w śmietanie zjadłabymHejka dziś mnie na szło na śledzia w śmietanie grzyby w occie i do tego majonez szok
Wydaje mi się, ze nie ma przeciwwskazań, tak samo cynk jest ok, ja tez używałam przed poprzednią ciążą i serum działały super, a spróbowałam w ciazy i dostałam atopowego zapalenia skory na całej twarzy Moja cera w ciazy staje się taaaka wrażliwa, a skłonność do AZS niestety mam od dawna. Tak czy inaczej - używaj Tylko zwróć uwagę, czy nie robi nic niepokojącegoA tak z innej beczki, czy któraś z Was wie, ma pewność, że w ciąży można używać Niacynamidu na twarz? Tak mnie posypało, że jakoś nie wyobrażam sobie życia bez Niacynamidu...