reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Dzięki, dla mnie to wszystko logiczne itd. Ale się zakręciłam. Flo liczy 5+1 5+2 …. 5+7 (czyli 6+0) -dzień wcześniej niż inne apki. Np. Pregnancy+/ciaża+
Czyli na flo om to dzien 1, a nie dzień 0.

Wszystko ma sens. :)

Zastanawiam się, czy jak pójdę na wizyte w sobote (11.09) to czy zobacze ❤️.. z tych naszych prawidlowych, powyzszych obliczen wynika, ze bedzie to 6+1. Dziwne mysli i stresik, ze cos nie tak, ale tak jak pisalyście wczesniej, nie ma co się nakrecac! 😊 miłego dnia!

ps dwa razy usunal mi sie wpis zanim go opublikowalam, juz jestem zfrustrowana! 😡 hormony dzis chyba ze zdwojona sila dzialaja 😂🤣
Mysle ze 6+1 będzie dobrze słychać i widać ja kurcze nie sprawdziłam w którym tygodniu byłam w pierwszej ciąży świta mi coś że 6+4 ale nie jestem pewna i było elegancko wszystko widać i słychać hmm

reklama
Dzięki, dla mnie to wszystko logiczne itd. Ale się zakręciłam. Flo liczy 5+1 5+2 …. 5+7 (czyli 6+0) -dzień wcześniej niż inne apki. Np. Pregnancy+/ciaża+
Czyli na flo om to dzien 1, a nie dzień 0.

Wszystko ma sens. :)

Zastanawiam się, czy jak pójdę na wizyte w sobote (11.09) to czy zobacze ❤️.. z tych naszych prawidlowych, powyzszych obliczen wynika, ze bedzie to 6+1. Dziwne mysli i stresik, ze cos nie tak, ale tak jak pisalyście wczesniej, nie ma co się nakrecac! 😊 miłego dnia!

ps dwa razy usunal mi sie wpis zanim go opublikowalam, juz jestem zfrustrowana! 😡 hormony dzis chyba ze zdwojona sila dzialaja 😂🤣
Te obliczenia to zawsze wszędzie inaczej.
Moj ginekolog to też jeszcze inaczej liczę,wg jego wyliczenia ciążę moje miały 40+1,ważne że wszystko ok.

Beta kosmos, a wartości do niej dopisane są w jakich normach? Bo np diagnostyka ma 2 oznaczenia.

Wyniki robione właśnie w diagnostyce
bbbbb.PNG

reklama
Do góry