reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Nie używam niczego. Ja jestem taka zorana,że nic nie pomoże.
marzycielkaa
Dużo słyszałam dobrego o oleju że słodkich migdalów 100% , jest w rossmanie ☺ jak mi sie uda wyrwać to kupie
ewaa000000
Oo to będzie fajny prezent my chcemy dopiero rodzicom powiedzieć właśnie po USG, wcześniejsze poronienie sprawiło że nie chce za wczesnie się chwalić chce wiedzieć że wszystko jest w porządkutaak to taki słodki ból, wcale się nie zloszcze, niech boli ja mam 22.09 już odliczam dni! 21 września mąż ma urodziny, będzie prezent idealny gdy zobacze serduszko ❤
mój mąż kończy 04.09 30 lat i uważa, że ciąża to najlepszy prezent 07.09 wizyta może też uda się zobaczyć ❤taak to taki słodki ból, wcale się nie zloszcze, niech boli ja mam 22.09 już odliczam dni! 21 września mąż ma urodziny, będzie prezent idealny gdy zobacze serduszko ❤
Limonkaaa88
Tak, bio-oil tez spokojnie możesz natłuszczać bo to typowy tłusty olejek, jak pracowałam w aptece to tez czasami go mamy kupowały. Ja używam teraz olejku z Hippa, a w te wszystkie serie kosmetyczne przeciwrozstępowe to jakoś nie bardzo wierzę, bo nie słyszałam o jakichś ekstra produktach mega skutecznychMam bio oil, czy on byłby dobry czy może lepiej kupić coś innego? Co polecacie? U mnie z systematycznością też ciężko I nie pomyślałam, że już tak szybko trzeba
Maluta
Zaciekawiona BB
Też tak mam. Do tego boli mnie częściej po prawej stronie jajnik i żołądek późnym wieczorem... Dzisiaj jestem 6+1 i idę do lekarza. Może serduszka nie będzie ale przynajmniej dowiem się czy jest wszystko tam gdzie trzeba.Dziewczyny, a macie tak że pobolewa Was brzuch tak jak na okres? Nie zawsze ale czasem tak mnie boli jak bym miała dostać okres
Limonkaaa88
Ogólnie to im wcześniej tym bardziej przygotowujesz ciałko do rozciągnięcia, żeby było odpowiednio nawilżone. Nie ma określonego czasu od kiedy, ale ja uważam np ze im wcześniej tym lepiej bo każdy inaczej przybiera na wadzeMam bio oil, czy on byłby dobry czy może lepiej kupić coś innego? Co polecacie? U mnie z systematycznością też ciężko I nie pomyślałam, że już tak szybko trzeba
reklama
O której masz wizytę ? Czekamy na wieści!Też tak mam. Do tego boli mnie częściej po prawej stronie jajnik i żołądek późnym wieczorem... Dzisiaj jestem 6+1 i idę do lekarza. Może serduszka nie będzie ale przynajmniej dowiem się czy jest wszystko tam gdzie trzeba.
Ja bede na wizycie 6+4 ciekawe co zobacze
Podziel się: