reklama
pietru
Fanka BB :)
Ja również nie jestem szczepiona przeciw COVID, moja lekarka powiedziała,że gdy się zdecyduje to dopiero po 16 tygodniu ciąży i wyłącznie Pfizer. Nie wiem co mam robić,po prostu mam obawy..Tego się boję najbardziej..dlatego pytam lekarza I się szczepienie w takim razie.
Powiedziała,że to będzie moja decyzja,ale ma dwa przypadki pacjentek niezaszczepionych i dzieci po urodzeniu zostały zarażone w szpitalu. ..i oczywiście ciężko z nimi było.
Dziewczyny proszę poradź cię coś, absolutnie nie jestem przeciwniczką szczepień,po prostu się boje
malina_11
Nawet w marketach budowlanych koszt oko 15 zł
No właśnie stacje też kupię . Są chyba takie termometry co pokazują wilgotność .
Mama2012/2020/2022
Jakie ci wyszło ryzyko wcześniejszego porodu?Hej wczoraj przyszły mi wyniki PAPPA i stwierdzono niskie ryzyko Trisomii ale zwiększone ryzyko IUGR I Preeklampsji lekarz napisał żeby brać acard 150 raz dziennie no ale stres już jest wizyta dopiero 24 listopada
Dorka89
O super dzięki to się rozejrze jak będę bo się remontujemyNawet w marketach budowlanych koszt oko 15 złZobacz załącznik 1333265
Dorka89
Ja też mam zwiększone ryzyko i też kazał mi teraz brać 150 bo brałam 75Hej wczoraj przyszły mi wyniki PAPPA i stwierdzono niskie ryzyko Trisomii ale zwiększone ryzyko IUGR I Preeklampsji lekarz napisał żeby brać acard 150 raz dziennie no ale stres już jest wizyta dopiero 24 listopada
Jak ja rodziłam w lipcu to były wszędzie wstrzymane rodzinne. Później zaczęli luzować. Koleżanka rodziła we wrześniu to mógł być partner jeszcze 2h po porodzie. A potem im dalej tym więcej miejsc luzowaliA jak z porodem w pandemii ? Maz mógł być obecny przy porodzie ?
Szczepić nie szczepić każdego decyzja ...nie ma co dyskutować, każdy tu dorosły jest a rozmowy na temat covida kończyły się ostatnio małą wymiana zdań zresztą ten temat dzieli ...
Dziś rano zobaczyłam, co moja dyrka wstawiła na FB żeby rodzić chore dzieci z wadami letalnymi, bo Bóg tak chciał..bo jakby nie chciał to nie dałbym im życia ..prossszzze
Dziś rano zobaczyłam, co moja dyrka wstawiła na FB żeby rodzić chore dzieci z wadami letalnymi, bo Bóg tak chciał..bo jakby nie chciał to nie dałbym im życia ..prossszzze
reklama
matylkafm
Myślę że warto napisać. Leży tam sama na pewno przyda jej się wsparcie. A pewnie wiele osób boi się pisać żeby nie przeszkadzać i jej się tam nudziDziewczyny właśnie dowiedziałam się o ciazy kogoś z rodziny… termin podobny, kwiecień. Dowiedziałam się, bo dziewczyna zlapala covid, a teraz trzymają ją już w szpitalu To dość bliska rodzina, jeszcze nie mówili nikomu oprocz rodziców, a do tego są w Polsce, tak daleko Ale czuje się na maxa bezsilna, nawet nie znam szczegolow. Wypada się odezwać do niej bezposrednio, czy powinnam dać jej teraz spokój?
Podziel się: