reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Cześć kobietki. Pierwszy raz na forum :) mam nadzieje, ze dobrze się macie.
W piatek test pokazal dwie kreski.
Wyliczylam, ze teraz jest 4t5d.
Ostatnia @ 30.07.
Termin z aplikacji miedzy 5.05 a 7.05, wiec chcialabym myslec, ze to 6 maja :)
Niestety, od kilku dni odczuwam straszny bol w sciegnach, pachwinie, posladku i udzie po lewej stronie. Wczoraj lekarz stwierdzil, ze to rwa kulszowa. Czy ktoras z Was przez to przechodzila lub przechodzi? Troche czuje sie zestresowana, ze to naprawde wczesnie jak na bole ‘wiezadlowo-miesniowe’ przy rozroście macicy. Nigdy wczesniej nie mialam takiego problemu i wydaje mi sie to troche podejrzane, ze akurat teraz. Pozdrawiam Was i zycze duzo zdrowka ! 🥰

W ogóle to się w tej ciąży cudownie czuje,jakbym nie była w ogóle w ciąży, pełna energii itp tak miałam w pierwszej,dosłownie lepiej niż nie będąc w ciąży. Oby tak zostało😆😆🥰
Ja sobie właśnie zdałam sprawę ze nie mam miejsca na drugie łóżeczko w sypialni 🙈 ciekawe jaka mała wtedy będzie, czy będzie gotowa na większe łóżko czy trzeba będzie kupić drugie łóżeczko

reklama
Może być. A dajesz jej mm czy tylko pierś ? U nas w sumie już koniec piersi. Nie domaga się, ja nie proponuje wiec już chyba nie potrzebuje
Tylko pierś. Zaraz rok to myślę,że już nie będę bawiła się w mm w razie czego. Chociaż ona i tak dużo kp wciągu doby. Dzisiaj rozmawiałam z neonatologiem i w tandem raczej nie chce wchodzić.

Do góry