reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Czesc dziewczyny, ciesze się ze rosną w was zdrowe, dzieciaczki, zycze każdej z Was spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

Ja w czwartek ide do szpitala, mają mi dac jakies tabletki aby sama sie wyczyściła, ewentualnie w piątek mnie doczyszcza, w piątek popołudniu do domu, w piątek mamy rocznicę ślubu z mężem, ech cudowna rocznica :-(,pozdrawiam Was wszystkie
Trzymaj się. Mocno ściskam.

reklama
Czesc dziewczyny, ciesze się ze rosną w was zdrowe, dzieciaczki, zycze każdej z Was spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

Ja w czwartek ide do szpitala, mają mi dac jakies tabletki aby sama sie wyczyściła, ewentualnie w piątek mnie doczyszcza, w piątek popołudniu do domu, w piątek mamy rocznicę ślubu z mężem, ech cudowna rocznica :-(,pozdrawiam Was wszystkie
kochana mocno przytulam♥️
Ja miałam raz tabletki i dwa razy zabieg bez tabletek. I czas też taki se....dwa razy na same święta 😑 i raz w sylwestra ..ale poczekałam i po jechałam 4 dni po .. myślałam że może sami się zacznie, nie chciałam zostawiać męża i dzieci w taki dzień ..dziwne myślenie 🤔

Dziewczyny odebrałam wyniki toxo i się zastanawiam 🤔
IgM - ujemny ( powinno być niereaktywny)
igG poniżej 0.8 czyli ujemny
Tzn. że kiedyś przeszłam?

Oo to można powiedzieć że jedziemy na podobnym wózku 😁 jak tam sobie radzisz z dwójką maluszków i będąc w ciąży ? Ja chodzę ciągle mega zmęczona. Jeszcze na dodatek sezon chorób to tylko latam po lekarzach z dziećmi 🙈
Możesz liczyć na pomoc kogoś przy dzieciaczkach ?
Na początek dzień dobry :D
Jeśli chodzi o pomoc to mój mąż po pracy jest moim aniołem o jak potrzebuje to się nimi zajmuje . Mam mamę za płotem,ale ciężko ją Przekonać do tego, żeby dziewczyny np z dzień posiedziały w domu ;) 2 H od czasu do czasu jak chce coś zrobić,mogą u niej być. Siostra raz na jakiś czas je zabiera a my z mężem mamy czas dla siebie :)
Jest ciężko teraz ,ale na początku było gorzej bo mdłości cały czas miałam i uczucie zmęczenia do tego stopnia ,że z łóżka nie wstawiłam cały dzień i przyznaje bez bicia ratowalam się bajkami . Robiłam.co musiałam,żeby przetrwać. Teraz jest o wiele lepiej. Zdarza się jeszcze zle samopoczucie ,ale.swieze powietrze czy ruch zaczęły mi służyć. Wczoraj po 8 rano ubrałem dziewczyny i wyszliśmy na dwór. Jeszcze był mrozek ale potrzebowałam tego !:) Myślałam,że będzie gorzej ale tak nie jest. Obawiam się bardziej ostatnich tygodni ciąży,no ale zobaczymy.

reklama
Do góry