reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Czesc dziewczyny, ciesze się ze rosną w was zdrowe, dzieciaczki, zycze każdej z Was spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

Ja w czwartek ide do szpitala, mają mi dac jakies tabletki aby sama sie wyczyściła, ewentualnie w piątek mnie doczyszcza, w piątek popołudniu do domu, w piątek mamy rocznicę ślubu z mężem, ech cudowna rocznica :-(,pozdrawiam Was wszystkie
Trzymaj się. Mocno ściskam.

reklama
Czesc dziewczyny, ciesze się ze rosną w was zdrowe, dzieciaczki, zycze każdej z Was spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.

Ja w czwartek ide do szpitala, mają mi dac jakies tabletki aby sama sie wyczyściła, ewentualnie w piątek mnie doczyszcza, w piątek popołudniu do domu, w piątek mamy rocznicę ślubu z mężem, ech cudowna rocznica :-(,pozdrawiam Was wszystkie
kochana mocno przytulam♥️
Ja miałam raz tabletki i dwa razy zabieg bez tabletek. I czas też taki se....dwa razy na same święta 😑 i raz w sylwestra ..ale poczekałam i po jechałam 4 dni po .. myślałam że może sami się zacznie, nie chciałam zostawiać męża i dzieci w taki dzień ..dziwne myślenie 🤔

Dziewczyny odebrałam wyniki toxo i się zastanawiam 🤔
IgM - ujemny ( powinno być niereaktywny)
igG poniżej 0.8 czyli ujemny
Tzn. że kiedyś przeszłam?

Oo to można powiedzieć że jedziemy na podobnym wózku 😁 jak tam sobie radzisz z dwójką maluszków i będąc w ciąży ? Ja chodzę ciągle mega zmęczona. Jeszcze na dodatek sezon chorób to tylko latam po lekarzach z dziećmi 🙈
Możesz liczyć na pomoc kogoś przy dzieciaczkach ?
Na początek dzień dobry :D
Jeśli chodzi o pomoc to mój mąż po pracy jest moim aniołem o jak potrzebuje to się nimi zajmuje . Mam mamę za płotem,ale ciężko ją Przekonać do tego, żeby dziewczyny np z dzień posiedziały w domu ;) 2 H od czasu do czasu jak chce coś zrobić,mogą u niej być. Siostra raz na jakiś czas je zabiera a my z mężem mamy czas dla siebie :)
Jest ciężko teraz ,ale na początku było gorzej bo mdłości cały czas miałam i uczucie zmęczenia do tego stopnia ,że z łóżka nie wstawiłam cały dzień i przyznaje bez bicia ratowalam się bajkami . Robiłam.co musiałam,żeby przetrwać. Teraz jest o wiele lepiej. Zdarza się jeszcze zle samopoczucie ,ale.swieze powietrze czy ruch zaczęły mi służyć. Wczoraj po 8 rano ubrałem dziewczyny i wyszliśmy na dwór. Jeszcze był mrozek ale potrzebowałam tego !:) Myślałam,że będzie gorzej ale tak nie jest. Obawiam się bardziej ostatnich tygodni ciąży,no ale zobaczymy.

reklama
Do góry