Daj znac po wizycieJa dziś taki sam rano ... Zaraz mam wizytę u diabetologa
reklama
Dorka89
Fanka BB :)
Szczerze to nie wiem czy by smakowa Ci pozwolili .. u nas nie wolno . We wszystkich i laboratoriach i szpitalu od razu mówią że ma być niemsmakowaWłaśnie jestem po wypiciu, miałam swoją cytrynową ale nie zdążyłam powiedzieć a już mi zrobiła zwykłą od nich, nie dobre to jak cholera chociaż lubię słodkie rzeczy.
Mam nadzieję że wynik wyjdzie prawidłowy za to
Dorka89
Dam znaćDaj znac po wizycie
Kiedyś ponoć jeszcze można było cytrynę sobie wycisnąć ale już słyszałam ze nie pozwalająSzczerze to nie wiem czy by smakowa Ci pozwolili .. u nas nie wolno . We wszystkich i laboratoriach i szpitalu od razu mówią że ma być niemsmakowa
o`sophia
ja też 26Ja następna 26.10
o`sophia
zazdroszczę Ci że jeszcze trochę i ten 12 tydz minieJa wizyta w piątek,to będzie 10+2
Oo super to idziemy razem, na która masz ?ja też 26
outofthebox
I mnie nifty 15.10, a prenatalne dopiero 01.11. Myslalam, ze wizyty co 2 tyg. to tak często, ale już się niecierpliwie
Ciężkawy czas ostatnio, jutro 9+0, z jednej strony mam totalne minimum energii, z drugiej w pracy dalej cały etat, ale na wyjazd gdzieś czy weekend nie ma szans, bo nie usiedzę w aucie powyżej godziny. Ciężko mi sobie jakieś sensowne rozrywki fundować ostatnio No nic, może drugi trymestr będzie ciekawszy.
Ciężkawy czas ostatnio, jutro 9+0, z jednej strony mam totalne minimum energii, z drugiej w pracy dalej cały etat, ale na wyjazd gdzieś czy weekend nie ma szans, bo nie usiedzę w aucie powyżej godziny. Ciężko mi sobie jakieś sensowne rozrywki fundować ostatnio No nic, może drugi trymestr będzie ciekawszy.
reklama
Dorka89
Dam znaćDaj znac po wizycie
No dokładnie . Nie pozwalająKiedyś ponoć jeszcze można było cytrynę sobie wycisnąć ale już słyszałam ze nie pozwalają
Podziel się: