reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Właśnie jestem po wypiciu, miałam swoją cytrynową ale nie zdążyłam powiedzieć a już mi zrobiła zwykłą od nich, nie dobre to jak cholera chociaż lubię słodkie rzeczy.
Mam nadzieję że wynik wyjdzie prawidłowy za to 😊
Szczerze to nie wiem czy by smakowa Ci pozwolili .. u nas nie wolno . We wszystkich i laboratoriach i szpitalu od razu mówią że ma być niemsmakowa

I mnie nifty 15.10, a prenatalne dopiero 01.11. Myslalam, ze wizyty co 2 tyg. to tak często, ale już się niecierpliwie :D

Ciężkawy czas ostatnio, jutro 9+0, z jednej strony mam totalne minimum energii, z drugiej w pracy dalej cały etat, ale na wyjazd gdzieś czy weekend nie ma szans, bo nie usiedzę w aucie powyżej godziny. Ciężko mi sobie jakieś sensowne rozrywki fundować ostatnio :D No nic, może drugi trymestr będzie ciekawszy.

reklama
Do góry