faktycznie dziwnie ci policzyłoja dziś mam 9+1 i termin na 11 maja..ale to też zależy przecież od długości cykluZ aplikacji jestem teraz 9+3 czyli z miesiączki. W karcie ciszy mam wpisany z miesiączki 8 maj, z USG nie mam wpisane [emoji854]
reklama
ja też mam w nosie gadanie "ciąża nie choroba" itp. , jedna koleżanka z pracy dwa lata temu pracowała do końca w czerwcu koniec roku był, a urodziła w połowie lipca...mnie to nie rusza, każdy jest inny ma różny stan zdrowia, wiek, nasilenie dolegliwości itd. ja już jestem na L4 nie wyobrażam sobie chodzić do pracy z mega mdłościami, gdzie 3 tyg byłam prawie o chlebie i wodzie dosłownie..w poprzednich poronionych ciążach pracowałam aż do poronień ...do 9 tc i czułam się dobrze, ale teraz było inaczej. U mnie w pracy dziewczyny same mnie wyganiały na zwolnienie..a co gadały za plecami to nie wiem ja tego nie słyszałam na szczęście.W pop
W poprzedniej ciąży chciałam pracować jak długo się da.. Ale zaczęły się plamienia, potem problemy z szyjka, ciąża leżącą od 25 tc itd itd... Ale przez plamienie szlam na l4 jakoś po 3 miesiącu... Też słyszałam w pracy... a ta i tamta to z brzuchami do końca latały... W pracy była a wieczorem rodzic pojechała.. Puściłam pomimo uszu ale wkurzało to niemiłosiernie... Mimo że przytaknely mi że tak tak jak masz problemy lepiej iść na zwolnienie to i tak swoje "anegdotki" jak to do końca chodziły musiały powiedzieć w nosie to miałam są sprawy ważne i ważniejsze
@Mrufka@@1 powiem ci, że też mam takie uczucie, że coś jest nie tak ..nie dowierzam że może się udać jeszcze i się martwię, w tym tygodniu zaczęłam coś jeść mdłości zelżały trochę...nie wchodzę na wagę bo nie chce szoku dostać lekarz ostatnio się za głowę złapał
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
dzień dobry , ja już kawa.
Córka też wstała
Cukier 89,bez szaleństw.
Ja dzisiaj 10+0 , pokazuje mi apka 4.05 , ginekolog nic nie mówił. Zapytam w piątek.
Córka też wstała
Cukier 89,bez szaleństw.
Ja dzisiaj 10+0 , pokazuje mi apka 4.05 , ginekolog nic nie mówił. Zapytam w piątek.
Mama2012/2020/2022
Nie najgorzej,ale najbezpieczniej czuje się w okolicy 85,wtedy wiem,że nikt się nie doczepiWitaj ranny ptaszek z ciebie. To chyba dobry cukier? Ja mam taki na czczo?
Od zawsze wcześnie wstaje, a w ciąży to już w ogóle.
sunflower21
Ja też już obudzona, ale pewnie jeszcze dośpię. Wizyta na 15:40 dziś, już mnie nosi
Mama2012/2020/2022
Dzisiaj od rana mam brzuch jak z córka w 16tc
Mamita2022
Czy może ktoś z Was musial kiedyś używać pasków keto-diastix sprawdzających poziom glukozy i keto w moczu ??
Zaskoczona30
Ja równieżDziękuję, już wyslalam prośbę o dolaczenie
reklama
Mrufka@@1
Ja o ile lekarz da to chciałabym iść na L4 od jutra , czuję się jakby mnie tir przejechał . W pracy mówią że wyglądam tragicznie... Jestem non stop zmęczona i mdłości mam póki nic nie jem wiec podjadam coś co chwilę. Waga na tą chwilę ok ale boje się że przez to podjadanie będę jak słoń . Młodości przechodzą jak coś słodkiego zjem ... Co do złych przeczyć to ja mam straszny kocioł w głowie i gdyby miało się coś stać to wolałabym być w domu szczególnie że mój mąż pracuje zdalnie więc byłby że mnąja też mam w nosie gadanie "ciąża nie choroba" itp. , jedna koleżanka z pracy dwa lata temu pracowała do końca w czerwcu koniec roku był, a urodziła w połowie lipca...mnie to nie rusza, każdy jest inny ma różny stan zdrowia, wiek, nasilenie dolegliwości itd. ja już jestem na L4 nie wyobrażam sobie chodzić do pracy z mega mdłościami, gdzie 3 tyg byłam prawie o chlebie i wodzie dosłownie..w poprzednich poronionych ciążach pracowałam aż do poronień ...do 9 tc i czułam się dobrze, ale teraz było inaczej. U mnie w pracy dziewczyny same mnie wyganiały na zwolnienie..a co gadały za plecami to nie wiem ja tego nie słyszałam na szczęście.
@Mrufka@@1 powiem ci, że też mam takie uczucie, że coś jest nie tak ..nie dowierzam że może się udać jeszcze i się martwię, w tym tygodniu zaczęłam coś jeść mdłości zelżały trochę...nie wchodzę na wagę bo nie chce szoku dostać lekarz ostatnio się za głowę złapał
Podziel się: