reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

no to jak mierzysz z glukometru, to po 1h musi byc do 140, jezeli rosnie po tym czasie, tzn, ze jest spory wyrzut insuliny i prawdopodbnie posilek byl zle skomponwany. A po godzinie mowisz, ze masz za niski cukier? jakie mniej wiecej wartosci?
Za niski niby nie bo w normie. 1h 87 2h 95
Właśnie to ogarnelam,że było kiepsko trochę. Muszę sobie wszystko na nowo przypomnieć.
Stres zszedł to cukry wróciły do siebie ze tak powiem.

Ostatnia edycja:
reklama
i o te 5mg walczyłam z lekarzem jak lwica. Podobno teraz juz sie odchodzi od żelaznego zestawu. Cale szczęście u mnie podziałało. Wczesniej jedną ciążę prowadziłam na samym clexane i niestety się nie udało. Takze wierze, ze ten encorton troszke pomógł. Tez jestes po poronieniach?
niestety tak, to jest moja 5 ciaza, nie mam dzieci.

Dzień dobry😁😁
Zasnęłam o 20 z córka to zaczynam to chyba już zaczynam Dzień😅😅

Młoda w końcu noc bez odciągania kataru 😍,ale za to znowu na cyca się obudziła.

W ogóle wczoraj wieczorem układam ubranka córki, wyciągam za małe śpiochy i mówię do syna,że zostawimy dla brata , Nati że ok dobrze (oficjalnie jeszcze nie wie.,chociaż po rozmowie już tak). Pytam a jakby była dziewczynka. To też będę szczęśliwy 🥰
I temat zakończony. Widać było radość, ale czy matce uwierzył. Wrócę do tego tematu po usg😂😂

Cześć dziewczyny, wczorajszy dzień zaliczam do najgorszych dni w ciąży a z drugiej strony do najlepszych bo wczoraj widziałam serduszka mojego okruszka w brzuszku (6t1d)😍
Męczyły mnie wymioty, wszystkie zapachy plus ból głowy 😞😔 mam nadzieję że dzisiaj nie będę miała powtórki z wczorajszej rozrywki.

niestety tak, to jest moja 5 ciaza, nie mam dzieci.
smutne to co piszesz, ja juz bylam zrezygnowana zupelnie po tylu stratach aż nagle zaliczyliśmy wpadkę z córką. Lekarze mówili że nie mam owulacji po agresywnej chemioterapii. No to się nie zabezpieczaliśmy.😅 i cała ciąża na lekach, ale w sumie bez większych problemów. Czego i Tobie życzę!

reklama
Witajcie, ja wczoraj miałam jakaś masakre, myślałam ze to już nigdy się nie skończy 😌 o drugiej w nocy obudził mnie ból brzucha, wymioty... Cały poniedziałek wymiotowałam, nawet woda nie wchodziła 🥵 tak fatalnie czułam się do 21, nic nie jadłam cały dzień, jedynie woda i elektrolity, zeby sie nie odwodnic. O 21 padłam że zmęczenia.. Usnelam i dziś wstałam, lekko brzuch boli, ale nie wymiotowałam jeszcze. Nie wiem, czy coś mi zaszkodziło - jadlam wszystko to co mąz. Czy to kwestia ciazy, a moze jakiś wirus 🤨 córka wczoraj poszła do przedszkola, a później mąż ja wziął do dziadków, bo ja nie byłam do życia. Masakra, najgorszemu wrogowi nie życzę!

Do góry