reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
@Wełenka witaj :)

@Dorota1983 trzymam kciuki za wizytę!

Dziewczyny, czy Wam też aż tak wywaliło brzuchy? Ja ogólnie jestem jabłkiem i mam spory brzuch w stosunku do sylwetki, ale no dziś idąc na spacer musiałam wielką bluzę założyć, a i tak się wypięty brzuch odznaczał:baffled: Wyglądam jak niektóre dziewczyny w 6-7 miesiącu :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
ja mam taki wywalony, chociaz rodzinka mi mowi ze na twarzy schudłam...ale brzuch mam, tylko ze ja nie zakrywam, nie przejmuje sie juz :D

Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć.
Z terminu om wychodzi mi termin na 17 maja.
Mam 32 lata i to moja 8 ciąża. Mam jedną ponad 2 letnią córeczkę i 6 aniołków.
Na ostatniej wizycie w piątek mój bobasek miał juz ponad cm i ma się bardzo dobrze.
Pozdrawiam 🙃🙂
heeej! witamy :)

Witajcie nowe koleżanki 🙂
Ja dziś poszłam na badania przed czwartkowa wizytą. I pielęgniarka źle spojrzała na zlecone badania i musiała mnie 2 razy kłuć żeby pobrac dobre probki. Finalnie pobrała z 5 fiolek i nie wiem czy to ma związek ale cały dzień czuję się bez sił. Jak wyszłam z pracy i odbierałam córkę z przedszkola dostałam takich zawrotów głowy i uderzenia gorąca że musiałam kilkanaście min na ławce posiedzieć żeby nie zemdleć. Ostatnio w ogóle czuje się taka bezsilna. Oby do 4go miesiaca. Sorki musiałam się wyżalić 😪

Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć.
Z terminu om wychodzi mi termin na 17 maja.
Mam 32 lata i to moja 8 ciąża. Mam jedną ponad 2 letnią córeczkę i 6 aniołków.
Na ostatniej wizycie w piątek mój bobasek miał juz ponad cm i ma się bardzo dobrze.
Pozdrawiam 🙃🙂
A dostalas teraz jakies dodatkowe leki lub robilas badania ze tyle strat?

Hej dziewczyny:) my już po wyjeździe do Karpacza , było uroczo i pogoda super. W czwartek mam wizytę na NFZ , dowiem się jak wyniki . Nie wiem czy nie zapytam już o L4 . Mam straszne wzdęcia i muli mnie codziennie plus mogłabym spać 24h. W pracy szykują się mega zmiany o chciałabym uniknąć tego całego stresu .
Pogoda super dopisała 😊 my wczoraj uciekliśmy do zoo we Wrocławiu bo tak u nas wiało ze żal było nie korzystać z pogody, na szczęście tam już nie urywalo głowy. Mała nam zasnęła w aucie na powrocie, wracaliśmy ok 21🤦🏻‍♀️ Ale nie było szans żeby ja przetrzymac 80 km. Szykowałam się na nockę z głowy a byłam w szoku bo wróciliśmy dałam mleko i poszła spać 😀

Ja bym brała l4 po co narażać się na stresy.
Ja jutro biorę l4 bo jeszcze tydzień mam zaległego urlopu i miałam iść na wychowawczy

reklama
Witajcie nowe koleżanki 🙂
Ja dziś poszłam na badania przed czwartkowa wizytą. I pielęgniarka źle spojrzała na zlecone badania i musiała mnie 2 razy kłuć żeby pobrac dobre probki. Finalnie pobrała z 5 fiolek i nie wiem czy to ma związek ale cały dzień czuję się bez sił. Jak wyszłam z pracy i odbierałam córkę z przedszkola dostałam takich zawrotów głowy i uderzenia gorąca że musiałam kilkanaście min na ławce posiedzieć żeby nie zemdleć. Ostatnio w ogóle czuje się taka bezsilna. Oby do 4go miesiaca. Sorki musiałam się wyżalić 😪
o biedna.. 😔 Ale dzisiaj coś w powietrzu wisi bo ja cały dzień mega słaba jestem...

Do góry