reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

@Wełenka witaj :)

@Dorota1983 trzymam kciuki za wizytę!

Dziewczyny, czy Wam też aż tak wywaliło brzuchy? Ja ogólnie jestem jabłkiem i mam spory brzuch w stosunku do sylwetki, ale no dziś idąc na spacer musiałam wielką bluzę założyć, a i tak się wypięty brzuch odznaczał:baffled: Wyglądam jak niektóre dziewczyny w 6-7 miesiącu :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama

Dziewczyny, czy Wam też aż tak wywaliło brzuchy? Ja ogólnie jestem jabłkiem i mam spory brzuch w stosunku do sylwetki, ale no dziś idąc na spacer musiałam wielką bluzę założyć, a i tak się wypięty brzuch odznaczał:baffled: Wyglądam jak niektóre dziewczyny w 6-7 miesiącu :D

Mi tez brzuch wywaliło masakra 😳 ale to dlatego ze ciągle mam wzdety a praktycznie nic nie jem bo mi nich nie wchodzi 🤢

Pytanie do dziewczyn, które przekroczyły 7+0 czy Was tez przestaly bolec piersi? Dalej sa powiekszone i z widocznymi żyłkami, ale mnie nie bola. Dziś jestem 7+3.
Ja mam dni że mnie bolą i dni że nie bolą .. głównie bola mnie w nocy .. ja się też jakoś czuje tak jakbym nie była w ciąży . Zero objawów heh

Cześć, nieśmiało się przywitam, w kupie raźniej. :) dziś 6+3 wizyta dopiero jak będzie 7+5 [emoji24] przebieram już nogami. Dziś mam konsultacje z diabetolog iem, wydaje mi się, że już jest źle. Przed ciąża byłam na metforminie, teraz do 12 tygodnia powoli schodzę z dawki. Cukry na czczo- nigdy poniżej 100 :( a, byłam już na jednej wizycie 4+5, akurat miałam zarezerwowaną już wcześniej. Był już pęcherzyk :)

A, pierwsza ciąża, lat 30 :)
Ja właśnie też schodziłam z metfrominy i dziś rano robiłam po kilku dniach nie brania krzywa cukrowa . Jutro jadę po wyniki .. jak będą źle to na wizytę do diabetologa

Ja mam to samo ... Ale widziałam na Fejsie dziewczyny w ósmym tygodniu w dziewiątym w siódmym mają taki jak ja więc nie jesteśmy same

reklama
Hej dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć.
Z terminu om wychodzi mi termin na 17 maja.
Mam 32 lata i to moja 8 ciąża. Mam jedną ponad 2 letnią córeczkę i 6 aniołków.
Na ostatniej wizycie w piątek mój bobasek miał juz ponad cm i ma się bardzo dobrze.
Pozdrawiam 🙃🙂

Do góry