Tyle dobrze. Myśl pozytywnie !O bólach nic nie powiedzieli, udało mi się dziś załatwić więc nic nie boli;-)
reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Nie,nic takiego nie mam.Mam trochę głupie pytanie, czy Wy też siadając na toalecie czujecie czasem taki lekki ból rozpierający jakby w dole macicy? W podbrzuszu? Strasznie dziwne uczucie bo jakby sama czynność siedzenia na kibelku je powoduje Czego to może być powodem?
Dorota1983
Aktywna w BB
Najgorsze przy pustym pecherzyku jest to ze kobieta czuje się jak w ciąży, normalnie ma objawy itp a zarodka nie ma:-(,powiem wam mam mega dola i nie chce już Wam tutaj przynudzać czy kogoś zasmucac więc chyba narazie się trochę odsune w kat,życzę kochane wszystkim zdrowych fasolek.
w ciąży z młodszą w 6 TC był u mnie sam pęcherzyk i to spłaszczony bardzo lekarz mówił, że go to niepokoi i mam co tydzień przychodzić na USG serducho pojawiło się pod koniec 7 TC..ciąża była młodszaJa poczytalam o tym pustym pęcherzyku ciążowym i raczej czekam na poronienie. W poniedziałek zadzwonie do gina i umówię się z nim na następny poniedziałek jeśli oczywiście nie poronie do tego czasu.
@sunflower21 też tak mam ..ostatnio chciałam usiąść na wąskim murku ..czekałam na męża aż zejdzie po paczki na dół i już mu się niedobrze robiło ..od razu wstałam z tego murku bo dziwne ciągnięcie na dole było
Mama2012/2020/2022
ddzień dobry w ogóle
Kraków dość słoneczny.
czuje się zdecydowanie lepiej, jeszcze trochę kataru mam , ale to wiadomo leczony czy nie 7 dni musi trwać
Świetnie działa szałwia na gardło,2x płukanie i super,zero bólu.
Dużo herbaty.
Kraków dość słoneczny.
czuje się zdecydowanie lepiej, jeszcze trochę kataru mam , ale to wiadomo leczony czy nie 7 dni musi trwać
Świetnie działa szałwia na gardło,2x płukanie i super,zero bólu.
Dużo herbaty.
Marta04
U mnie był 12mm i nic nie było a po 3 tyg piękny dzidziuś z serduszkiemczesc dziewczyny. bylam na usg. 5+3 t.c. widac pecherzyk ciazowy wewnatrzmacicznie, ale pusty. pecherzyk ma 10 mm. czy na takim etapie moze nie byc jeszcze widoczny pecherzyk zoltkowy???? czy ktoras tez tak miala i skonczylo sie to dobrze?? mam przyjsc za 2 tyg..
mayiumi
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny Ten tydzień totalnie mnie przeorał jeśli chodzi o prace, a niestety najbliższe nie zapowiadają się lepiej coś mi się wydaje, ze nie dopracuje do końca roku jednak, bo po prostu fizycznie nie daje rady i boje się żeby nic się nie stało przy okazji
Dorota1983
Aktywna w BB
Oby u mnie tak byloU mnie był 12mm i nic nie było a po 3 tyg piękny dzidziuś z serduszkiem
Będzie dobrze. Jeśli licząc jak powiedzieli ze ciąża ma 4 tyg to poczekaj tydzień lub dwa i bobas się pojawiOby u mnie tak bylo
reklama
Limonkaaa88
A widzisz ! To kolejny powód, o tym np nie słyszałam także tez jestem zaskoczonaMi odrazu kazał zrobić. Bo wagę mam za wysoką. Na tej podstawie.
Podziel się: