chcemy powiedzieć po pierwszej wizycie u ginekologa jak potwierdzi, że wszystko jest okJa mam wizytę dziś. Kiedy mówicie rodzinie o ciąży? Rodzicom? Robicie to w jakiś szczególny sposób?
reklama
mamahelenki92
Fanka BB :)
Ja rodzicom od razu mówiłam
Mi powiedział ze widzimy się za 3 tyg lub 3,5 wiec powiedziałam ze za 3 na moje urodzinyA w jakim odstępie czasu od pierwszej wizyty macie drugą?
W tamtej ciąży miałam zawsze wizyty co 3 tyg do samego końca
nutka83
Ja miałam wizyty zawsze co 4 tygodnie, teraz zmieniłam lekarza i się okaże co ile będą.A w jakim odstępie czasu od pierwszej wizyty macie drugą?
Limonkaaa88
Moja mama to długo potrzebowała na zajarzenie haha przeczytała z mam sekret, potem kilka razy na głos będę starszym bratem ja już byłam w pracy a maz jeszcze przed wyjściem i po kilku minutach moja mama usiadła i krzyknęła "czy moja córka jest w ciąży??" Hehehe moj maz to się strasznie śmiał bo z kuchni słyszał jak czyta na głos i rozkminia o co tu chodzi haha jeszcze teściom musimy tez powiedzieć w ten sposób ale to zależy od tego kiedy pojedziemy do nichJa bym wolała jeszcze trochę poczekać ale musimy powiedzieć moim rodzicom bo z kimś muszę zostawić mała na następna wizytę. Głupio jednym mówić a drugim nie. Wiec ze moj ma w sobote urodziny to zaprosiliśmy rodziców i jego babcie. Nikt się nie domyśli co za okazja spotkania kupiłam koszulkę mam sekret a z tylu będę straszą siostra i ubierzemy małą w nią i w którymś momencie zdejmę jej bluze. Zobaczymy kto zauwazy jak nie to będziemy pytać czy ma ładna koszulkę.
Moj mówi trzeba nagrać reakcje, ja mówię ja nie będę nagrywać bo będę się śmiać. A on do mnie tylko nie patrz wtedy na mnie bo tez się będę śmiał
Nie obwieszczamy jeszcze wszem i wobec wszystkim znajomym wiadomo.
Limonkaaa88
4 tygA w jakim odstępie czasu od pierwszej wizyty macie drugą?
Polinaa
Aktywna w BB
2 tygodnie, ale to przez poprzednie poronienia, mój lekarz wiedział że dłużej nie wytrzymamA w jakim odstępie czasu od pierwszej wizyty macie drugą?
Mika88
Też mam przyjść za 4 tygodnieA w jakim odstępie czasu od pierwszej wizyty macie drugą?
reklama
Ja też 2 tyg ale to przez to że nic widać nie było.2 tygodnie, ale to przez poprzednie poronienia, mój lekarz wiedział że dłużej nie wytrzymam
Podziel się: