reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny. Jak też za kawą nie przepadam. Jakoś mi nie smakuje w ciąży a piłam codzień po dwie.
Nie przejmuj się ją ważę 110 kg. A byłam w trakcie redukcji z 130 i bum. I teraz nie wiem nie mogę ćwiczyć to co lubię a ćwiczyłam croosfit czyli ciężary.
Mnie przy tej wadze lekarz pozwolił a nawet zalecił aktywność. Wiadomo w pierwszym trymestrze ostrożnie. Z tym że ja ćwiczę na stacjonarnym rowerze. Od 2 trynestru można na zajęcia dla mam w ciąży chodzić.

Zapytaj lekarza co myśli

Bierze któraś z was mama dha premium plus ?
Mam prawie 3 opakowania a zmieniłam na femibion i szkoda mi wyrzucić. Chetnie oddam za sam koszt wysyłki 😊

Witam się z wami za mnie okropna noc prawie nic nie spałam.. ten nos mnie wykończy 😟 tak mi się zatkały zatoki że ani w jedną ani w drugą a powietrza nosem kompletnie nie dało się złapać 🙄 od 4 kompletnie nie zmróżyłam oka. Przeczytałam cały Internet jak sobie z tym radzić i będę testować. Już sama nie wiem czy to alergia czy coś z zatokami.. zadzwonię żeby lekarz mi dał skierowanie na wymaz może z nosa 🤷🏼‍♀️ boję się że to szkodzi albo zaszkodzi ciąży...
Bo dzisiaj kompletnie się w niej nie czuję.. piersi zmiekly totalnie ,nie bolą ogólnie prócz braku okresu nie dzieję się nic..a wczoraj miałam taką sytuację podczas kichania 🙄 strasznie zakuł mnie brzuch po prawej stronie i czułam to później jeszcze przez chwilę ale przeszło..
Ja jestem codziennie sama z dwójką od rana do nocy mąż wracaa zwykle po 21 , więc wssytskie obowiązki ogarniam sama.
Mam dosłownie tak samo podczas kichania. Też mnie kłuje brzuch, do tej pory miałam tak 4 razy i trochę się martwię... 🙈

reklama
Dziewczyny, w poniedziałek pierwsza wizyta u lekarza ❤️ powiedzcie czy Wy poszłyście do lekarza już z jakimiś badaniami krwi np czy bez niczego?
Zastanawiam się czy robić jakieś badania przed wizytą czy nie ? 😊

Do góry