Madzia5676
Fanka BB :)
Jestem tak senna że ciągle bym spala, totalnie nic mi się nie chce. To chyba te leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak chodziłam do uroginekologa to była wzmianka i kichaniu. Po pierwsze nigdy nie wolno powstrzymywać, ale to wiadomo nie zawsze można sobie pozwolić na kichnięcie Prawidłowe kichnięcie powinno odbywać się do boku ze skręconymi tułowiem. Wtedy nie nadwyręża się mięśni dna miednicy.Mam dosłownie tak samo podczas kichania. Też mnie kłuje brzuch, do tej pory miałam tak 4 razy i trochę się martwię...
Ja zawsze szłam bez badań, na pierwszej wizycie z bijącym sercem dostawałam wykaz badań do zrobienia na kolejna wizytę.Dziewczyny, w poniedziałek pierwsza wizyta u lekarza powiedzcie czy Wy poszłyście do lekarza już z jakimiś badaniami krwi np czy bez niczego?
Zastanawiam się czy robić jakieś badania przed wizytą czy nie ?
Ja robiłam mocz glukozę tsh i morfologięDziewczyny, w poniedziałek pierwsza wizyta u lekarza powiedzcie czy Wy poszłyście do lekarza już z jakimiś badaniami krwi np czy bez niczego?
Szlam bez badań. Na wizycie założył karte ciazy i zlecił wszystkie badania (trochę tego jest)Dziewczyny, w poniedziałek pierwsza wizyta u lekarza powiedzcie czy Wy poszłyście do lekarza już z jakimiś badaniami krwi np czy bez niczego?
Też tak mam i to w sumie od dawna. Najchętniej to bym caly dzien spala albo chociaż przeleżała. Na szczęście od tego tygodnia pracuje już z domu to jest prościej.Jestem tak senna że ciągle bym spala, totalnie nic mi się nie chce. To chyba te leki
My powiedzieliśmy rodzicom i siostrze w tym tygodniu, śmiesznie wyszło bo mama powiedziała że jej kuzyn chwalił się że będzie dziadkiem, na to ja powiedziałam "to Wy też będziecie mogli się pochwalić". Spojrzała ze łzami w oczach, radość niesamowita u wszystkichJa mam wizytę dziś. Kiedy mówicie rodzinie o ciąży? Rodzicom? Robicie to w jakiś szczególny sposób?
Ja bym wolała jeszcze trochę poczekać ale musimy powiedzieć moim rodzicom bo z kimś muszę zostawić mała na następna wizytę. Głupio jednym mówić a drugim nie. Wiec ze moj ma w sobote urodziny to zaprosiliśmy rodziców i jego babcie. Nikt się nie domyśli co za okazja spotkania kupiłam koszulkę mam sekret a z tylu będę straszą siostra i ubierzemy małą w nią i w którymś momencie zdejmę jej bluze. Zobaczymy kto zauwazy jak nie to będziemy pytać czy ma ładna koszulkę.Ja mam wizytę dziś. Kiedy mówicie rodzinie o ciąży? Rodzicom? Robicie to w jakiś szczególny sposób?