Dziewczyny czy widzicie jakieś zmiany w piersiach? Mnie trochę bolą ale nie jest to jakiś bardzo doskwierający ból,nic się nie zmieniło w nich nie są większe ani nie mam żadnych widocznych żyłek,czy to normalne? Jak to wygląda u Was?
reklama
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
TuAga
Fanka BB :)
Bardzo różnie, niektóre dziewczyny nic nie czują przez całą ciążę nawet Nie ma się czym martwićDziewczyny czy widzicie jakieś zmiany w piersiach? Mnie trochę bolą ale nie jest to jakiś bardzo doskwierający ból,nic się nie zmieniło w nich nie są większe ani nie mam żadnych widocznych żyłek,czy to normalne? Jak to wygląda u Was?
Super, trochę mnie uspokoiłaś ja zerkam ciągle czy coś się zmieniło chyba oszalałamBardzo różnie, niektóre dziewczyny nic nie czują przez całą ciążę nawet Nie ma się czym martwić
Gratuluję!!! Ja tez dziś dołączyłam i tez dziś byłam na becie, który tydzień???Witajcie Odebrałam dzisiaj wyniki bety i dołączam do Waszego grona Według aplikacji termin wypada mi 30 maja
sunflower21
Witaj Chwilę śledziłam Twój wątek z testem, super że beta dodatniaWitajcie Odebrałam dzisiaj wyniki bety i dołączam do Waszego grona Według aplikacji termin wypada mi 30 maja
nutka83
Trzymam kciuki Powodzenia kochanaJutro 10.20 usg
Co by nie było najważniejsze że wszystko jest dobrzeDziewczyny, u mnie ciąża starsza az o 5 dni! Z OM dziś 5t0d, z USG 5t5d wszystko jest na swoim miejscu, kontrola za 2 tyg. No i niestety mam mięśniaka 1cm, pominę fakt, ze w styczniu i lipcu byłam u ginekolog i nic mi nie powiedział... Ale Pan doktor powiedział, ze nie mam się tym przejmować bo nie ma to wpływu na ciaze.
Super gratulacjeWitam! Dołączam się Orientacyjny termin mam na 23 maja jestem w 4 tygodniu. Dziś robiłam pierwszą bete
Nic się nie martw, w ciąży wiele nietypowych sytuacji jest w normieDziewczyny czy widzicie jakieś zmiany w piersiach? Mnie trochę bolą ale nie jest to jakiś bardzo doskwierający ból,nic się nie zmieniło w nich nie są większe ani nie mam żadnych widocznych żyłek,czy to normalne? Jak to wygląda u Was?
Super Gratulacje i spokojnej ciążyWitajcie Odebrałam dzisiaj wyniki bety i dołączam do Waszego grona Według aplikacji termin wypada mi 30 maja
A ja witam się w sobotę z samego rana. Dzieciaki oczywiście już nie śpią. Moje samopoczucie fizyczne rewelacyjne, psychiczne na minusie, ale kolejny dzień przed mami, oby spokojny Miłej i spokojnej soboty wszystkim życzę, chociaż pogoda dzisiaj u mnie nie nastraja optymistycznie.
Zaskoczona30
Mam Wrzucam w wątek ze zdjęciami.No to u nas jeden dzień różnicy bo u mnie dziś 5t6d masz zdjęcie?
reklama
Podziel się: