reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

Hej dziewczyny, czy zrezygnowałyście z czarnej herbaty i kawy? Jakoś nie potrafię się przestawić na inną herbatę bo zawsze piłam czarną i to po 2-3 szklanki dziennie a staram się uważać na to co pije i jem. 🙈
hej 😊 ja nie pije kawy ani herbaty, czasem zdarzy się mały kubek zielonej. Kawa zbożowa tylko ale też nie w dużych ilościach. I powiem Wam że nawet mi tego nie brakuje 😊 pije dużo ziołowych herbat, melisa, mięta, rumianek itp 😊

reklama
Dziewczyny czy widzicie jakieś zmiany w piersiach? Mnie trochę bolą ale nie jest to jakiś bardzo doskwierający ból,nic się nie zmieniło w nich nie są większe ani nie mam żadnych widocznych żyłek,czy to normalne? Jak to wygląda u Was? 🙂
mnie tylko pobolewały na początku i myślałam że to przez nadchodzący okres.. Który nie nadszedł 😜 teraz czuję tylko ze są odrobinę większe, bo biustonosze robią się lekko ciasne.. 🤭

hej 😊 ja nie pije kawy ani herbaty, czasem zdarzy się mały kubek zielonej. Kawa zbożowa tylko ale też nie w dużych ilościach. I powiem Wam że nawet mi tego nie brakuje 😊 pije dużo ziołowych herbat, melisa, mięta, rumianek itp 😊
Pamiętaj później po porodzie ze nie można pic niektórych ziół bo spalają pokarm

U mnie trochę dzień zwątpienia :D Ani śladu objawów, zero motywacji do kłucia się tym Clexane, już mam tyle leków ze musiałam zrobić sobie listę kiedy co biorę, jejku nigdy bym się nie spodziewała, ze ciąża będzie tak skomplikowana, ze to jedno jedyne dziecko o które zabiegam to będzie problem, wydawało mi się, ze cyk odstawiamy zabezpieczenia i potem 9 miesięcy i rodzi się dziecko. Ogarniam się i jadę w góry, żałuje ze nie wymyśliłam jakiegos fajnego wyjazdu weekendowego, do poniedziałku może być ciężko :)

@Mama2012/2020/2022 powodzenia dziś!

Ja pije dwie kawki z ekspresu. Czasem wpadnie herbata do śniadania 😉 owocowe herbaty też czasem, zwłaszcza jak chłodno za oknem. Najgorzej mi było odstawić cole zero, zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży, to colka zero musiała być 😅

Hej ja pije kawę z mlekiem no chyba że mnie odrzuca. Jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży to mi kawa przestała smakować a teraz zależy od dnia :)

Chciało mi się wczoraj jajecznicy z cukinią. Jak mnie potem zemdliło to moje xD . Nigdy więcej nie zjem jajecznicy xD
Z innych objawów narazie mam spokój. Nawet piersi mam normalne a w dwóch poprzednich ciałach od razu miałam takie jak do karmienia :)

Hej ja pije kawę z mlekiem no chyba że mnie odrzuca. Jeszcze jak nie wiedziałam o ciąży to mi kawa przestała smakować a teraz zależy od dnia :)

Chciało mi się wczoraj jajecznicy z cukinią. Jak mnie potem zemdliło to moje xD . Nigdy więcej nie zjem jajecznicy xD
Z innych objawów narazie mam spokój. Nawet piersi mam normalne a w dwóch poprzednich ciałach od razu miałam takie jak do karmienia :)
A w którym tygodniu teraz jesteś?:)

reklama
U mnie trochę dzień zwątpienia :D Ani śladu objawów, zero motywacji do kłucia się tym Clexane, już mam tyle leków ze musiałam zrobić sobie listę kiedy co biorę, jejku nigdy bym się nie spodziewała, ze ciąża będzie tak skomplikowana, ze to jedno jedyne dziecko o które zabiegam to będzie problem, wydawało mi się, ze cyk odstawiamy zabezpieczenia i potem 9 miesięcy i rodzi się dziecko. Ogarniam się i jadę w góry, żałuje ze nie wymyśliłam jakiegos fajnego wyjazdu weekendowego, do poniedziałku może być ciężko :)

@Mama2012/2020/2022 powodzenia dziś!
Tez bym pojechała w góry! U nas młody to też lubi góry, juz 2 razy z nami był, przeszczesliwy i jak pojechalismy do Chorwacji to tez mowil ze on w góry jedzie a nie do Chorwacji heheh

Do góry