reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny, a macie moze pobolewania takie ciagniecia macicy/jajnikow? Ciezko okreslic, ale typowo nie podbrzusze tylko raczej krocze. Kurcze martwię sie troche 🥺 bo u mnie zaczely sie przed miesiaczka, prawie cale 4 dni trwaly. Pozniej ustapily, zrobilam test i bete, potwierdzilam ciążę i dzisiaj znowu mialam okolo 18 z godzinke takiego ciagniecia. Do lekarki dzwonilam, mówiła, zeby sie położyć wyciszyć i powinno minąć, a takje pobolewania sa czestym zjawiskiem wczesnej ciazy.
Hej, ja tak miałam ostatni tydzień: kłucie sekundowe co jakiś czas. Mniej więcej w pochwie lub macicy, czasem przy pachwinie. Dużo osób pisze, że to normalne i że nie zwiastuje problemów.

Dziewczyny, u mnie ciąża starsza az o 5 dni! Z OM dziś 5t0d, z USG 5t5d 🙂 wszystko jest na swoim miejscu, kontrola za 2 tyg. No i niestety mam mięśniaka 1cm, pominę fakt, ze w styczniu i lipcu byłam u ginekolog i nic mi nie powiedział... Ale Pan doktor powiedział, ze nie mam się tym przejmować bo nie ma to wpływu na ciaze.

Dziewczyny, u mnie ciąża starsza az o 5 dni! Z OM dziś 5t0d, z USG 5t5d 🙂 wszystko jest na swoim miejscu, kontrola za 2 tyg. No i niestety mam mięśniaka 1cm, pominę fakt, ze w styczniu i lipcu byłam u ginekolog i nic mi nie powiedział... Ale Pan doktor powiedział, ze nie mam się tym przejmować bo nie ma to wpływu na ciaze.
No to u nas jeden dzień różnicy bo u mnie dziś 5t6d :) masz zdjęcie?

reklama
Do góry