reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Ja właśnie dostałam telefon od ginekolozki, hematolog wysłał jej pierwsze wyniki i już mi wyszły dwa problemy z krwią i koagulacją, fuck. Mam zalecenie brac heparynę, 400mg proga, aspiryne dwa razy dziennie, 5mg folika :o No i od razu rozkmina, czy nie dostałam tego dobre 2 tyg za późno :(
oby nie! Wierzę że będzie wszystko dobrze 🥰 trzymam kciuki 🍀

reklama
licząc od wg miesiączki to w niedzielę zacznie się 7y, druga betę robiłam w tym tyg czyli wychodzi ze w 6tym. Nie mam jeszcze dokładnego potwierdzenia od lekarza, bo wizyta dopiero 27ego..
Dziekuje dziewczyny, trochę mi ulżyło 😊

W ogóle to fajne babki z Was! Fajnie mi tu z Wami 💖💖💖
No to ona jeszcze niecałe 2 tygodnie tylko będzie rosła u Ciebie, a potem w dół :)

Ja dwa dni temu miałam 911, dziś 2104...fajnie było zobaczyć wynik ponad 2000 już, ale i tak już trochę znów się stresuję bo dziś jakby mniej mnie piersi bolą i zero mdłości. Jak się udaje nie nakręcać, nie myśleć o tym i nie próbować kontrolować to czuję się najlepiej...więc znów spróbuję. Zaraz włączę sobie chyba jakiś film, żeby nie myśleć w kółko o ciąży :)

No to ona jeszcze niecałe 2 tygodnie tylko będzie rosła u Ciebie, a potem w dół :)

Ja dwa dni temu miałam 911, dziś 2104...fajnie było zobaczyć wynik ponad 2000 już, ale i tak już trochę znów się stresuję bo dziś jakby mniej mnie piersi bolą i zero mdłości. Jak się udaje nie nakręcać, nie myśleć o tym i nie próbować kontrolować to czuję się najlepiej...więc znów spróbuję. Zaraz włączę sobie chyba jakiś film, żeby nie myśleć w kółko o ciąży :)
chyba najlepiej jest tak nie myśleć ciągle i się zrelaksować. Tym bardziej że się weekend zaczął 😊😊

Cześć Dziewczyny, że względu na to, że swoją ciaze wykryłam bardzo wcześnie, to robiłam bete 3 razy. Dalej jest dość niska, ale jest jeszcze wcześnie, liczę, że przyrosty dalej będą szły jak do tej pory, ale nie będę już tego sprawdzac, jeśli nic się nie zadzieje.
Pon 15, śr 38, dziś 115 ❤️
Super i trzymam kciuki by tylko pięknie rosło ❤️ Ja też poprzestałam na wyniku 267 na początku, po dwóch tygodniach zbadałam przez plamienia i było ponad 32 tysiące 😂

Dziewczyny, chciałabym zapytać, szczególnie doświadczone mamy, jak to jest z tymi objawami ciążowymi? Może być tak, że jednego dnia są mniejsze, innego większe? Wczoraj mnie tak muliło, że ojej, do tego piersi wielkie i bolące, dziś jestem tylko słaba i pobolewa mnie podbrzusze, ale mdłości prawie nie mam. Nie niepokoić się tym? :)

Dziewczyny, chciałabym zapytać, szczególnie doświadczone mamy, jak to jest z tymi objawami ciążowymi? Może być tak, że jednego dnia są mniejsze, innego większe? Wczoraj mnie tak muliło, że ojej, do tego piersi wielkie i bolące, dziś jestem tylko słaba i pobolewa mnie podbrzusze, ale mdłości prawie nie mam. Nie niepokoić się tym? :)
Może.
Ja wczoraj idealnie dzisiaj znowu muli

reklama
Do góry