EMilkaaa84
Fanka BB :)
U mnie beta z 210 w 48h podskoczyła na 240..myslicie że za kilka dni zacznie spadać? Pierwszy przyrost 40%, drugi 16%, chciałabym mieć to już za sobą.. I dalej boję się cp..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możliwe że były bliźniaki A zostało jednoU mnie beta z 210 w 48h podskoczyła na 240..myslicie że za kilka dni zacznie spadać? Pierwszy przyrost 40%, drugi 16%, chciałabym mieć to już za sobą.. I dalej boję się cp..
Wrzuć w kalkulatorDziewczyny, a co sądzicie o tym przyroście? Drugi nie jest już za mały?
40-120-230.5
Kiedy idziesz do lekarza?U mnie beta z 210 w 48h podskoczyła na 240..myslicie że za kilka dni zacznie spadać? Pierwszy przyrost 40%, drugi 16%, chciałabym mieć to już za sobą.. I dalej boję się cp..
Jest jak najbardziej w normieDziewczyny, a co sądzicie o tym przyroście? Drugi nie jest już za mały?
40-120-230.5
eh nie straszcie z tą beta u mnie w ciągu tygodnia zmiana z 1309 na 5796, kalkulator mówi że to poniżej normy... O czym to może świadczyć?Wrzuć w kalkulator
a lekarz mi napisał że wyniki są w normieeh nie straszcie z tą beta u mnie w ciągu tygodnia zmiana z 1309 na 5796, kalkulator mówi że to poniżej normy... O czym to może świadczyć?
Najważniejsza opinia lekarza.a lekarz mi napisał że wyniki są w normie