Mrufka@@1
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ! Mam nadzieję że w miarę szybko wyniki będą , ja zawsze mam ok 20 :/Ja idę po raz 3 na betę.. I mam nadzieję, że moja sytuacja w końcu się wyjaśni..![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki ! Mam nadzieję że w miarę szybko wyniki będą , ja zawsze mam ok 20 :/Ja idę po raz 3 na betę.. I mam nadzieję, że moja sytuacja w końcu się wyjaśni..![]()
hejDzień dobryjak samopoczucie w piątek? Mnie muli na żołądku
mam nadzieję że to jednorazowe bo liczę że w tej ciąży mdłości mnie oszczędza
![]()
trzymam kciukiJa idę po raz 3 na betę.. I mam nadzieję, że moja sytuacja w końcu się wyjaśni..![]()
Ja jeszcze przed zrobieniem testu w zeszłym tygodniu od wtorku do praktycznie piątku mialam takie dziwne skurcze i mowie sobie "kurde, ale bedzie okres", jednak okres nie przyszedlU mnie wczoraj po raz pierwszy się coś takiego pojawiło i musze przyznać, ze dość mocno mnie to bolalo, ale po około godzinie przeszło.
Przed terminem miesiaczki, bo betę robiłam pierwsza w 22dc ( mam cykle 21-25dni czasem 26) i w okolicach tego terminu też miałam takie bole jak na miesiączkę, ale bardzo słabe. Później mi przeszło i prawie 2 tygodnie nie miałam żadnych objawów, a teraz to ciagniecie, mdłości wieczorem i biust w rozmiarze xxl. Idę dziś na wizytę, od rana mam lekką biegunke, ale to pewnie z e stresu, bo wizyta na 17.30,a do 17 pracuje. Nie wiem jak dzisiejszy dzień przetrwam w pracy.Ja jeszcze przed zrobieniem testu w zeszłym tygodniu od wtorku do praktycznie piątku mialam takie dziwne skurcze i mowie sobie "kurde, ale bedzie okres", jednak okres nie przyszedlmartwiłam sie strasznie dlaczego tak bolalo, później był spokój jakies bóle w ciagu dnia, ale chwilowe. No i wczoraj takie ciagniecia, a nawet rozpieranie właśnie w kroczu. Pozniej przeszło i zobaczymy jak dzisiaj.
szybko zleci, zobaczyszPrzed terminem miesiaczki, bo betę robiłam pierwsza w 22dc ( mam cykle 21-25dni czasem 26) i w okolicach tego terminu też miałam takie bole jak na miesiączkę, ale bardzo słabe. Później mi przeszło i prawie 2 tygodnie nie miałam żadnych objawów, a teraz to ciagniecie, mdłości wieczorem i biust w rozmiarze xxl. Idę dziś na wizytę, od rana mam lekką biegunke, ale to pewnie z e stresu, bo wizyta na 17.30,a do 17 pracuje. Nie wiem jak dzisiejszy dzień przetrwam w pracy.