reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Tez Ci sie chce ciagle siku? Ja mam ciagle parcie na pecherz, myslalam ze to ciazowy objaw a nie zapalenie pecherza 🙈
Tak tez ciagle chodzę. Ale mega dużo pije wiec na to bym stawiała albo może objaw ciąży choć w pierwszej do samego porodu nawet nie chodziłam w nocy siku. Teraz chociaż raz muszę iść jak wstaje do małej. Czuje ze ta ciąża mnie przetyra

Dziewczyny czy to jest realne abym miała późno popołudniowe mdlosci, a nie poranne? 3 dzień z rzędu przed 18 tak mnie mdli, że nie wiem co ze sobą zrobić...
u mnie rano trochę w dzień ok i wieczorem znowu . Od 2 dni budzę się w nocy i mi niedobrze. Wczoraj mi się nawet śniło że wymiotuje 🤣

Dziewczyny, czy miala ktoras z Was zapalenie pecherza w ciazy? Mi lekarka kazala wziac urosept, a w przeciwwskazaniach jest napisane, ze nie stosuje sie u kobiet w ciazy 🤔🤔🤔🙄
miałam 😓 urosept?? Mi nie kazała nic brać..oprocz picia dużej ilości wody herbaty żurawinowej kupiłam sobie syrop dla ciężarnych, a potem okazało się że jest bakteria coli i antybiotyk poszedł w ruch

Zadam pytanie bo 300 stron to za duzo zeby szukac, Czy ktoras z was ktora ma juz dziecko miala w tej donoszonej ciazy plamienia mkedzy 6 a 7 tygodniem? Nie implantacyjne bo to nie mozliwe. I wszystko bylo pozniej ok? Brązowe, niewielkie ale z krwią. Dziekuje za odp!
Ja w ciąży z synem miałam krwotok w okolicy 7 tygodnia. Beczalam jak bóbr, bo myślałam że już po zawodach, okazało się że to krwiak. Leżałam plackiem miesiąc, krwiak się wchłonął i wszystko zakończyło się szczęśliwie ❤

Dziewczyny, a macie moze pobolewania takie ciagniecia macicy/jajnikow? Ciezko okreslic, ale typowo nie podbrzusze tylko raczej krocze. Kurcze martwię sie troche 🥺 bo u mnie zaczely sie przed miesiaczka, prawie cale 4 dni trwaly. Pozniej ustapily, zrobilam test i bete, potwierdzilam ciążę i dzisiaj znowu mialam okolo 18 z godzinke takiego ciagniecia. Do lekarki dzwonilam, mówiła, zeby sie położyć wyciszyć i powinno minąć, a takje pobolewania sa czestym zjawiskiem wczesnej ciazy.
U mnie wczoraj po raz pierwszy się coś takiego pojawiło i musze przyznać, ze dość mocno mnie to bolalo, ale po około godzinie przeszło.

Dzień dobry:) jak samopoczucie w piątek? Mnie muli na żołądku 🤢 mam nadzieję że to jednorazowe bo liczę że w tej ciąży mdłości mnie oszczędza 😅

reklama
Do góry