reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
O,co to za kurs?
kurs on line z możliwością uzyskania certyfikatu B2 papier przyda mi się do pracy😋 koleżanka na początku roku w tym uczestniczyła i była zadowolona ..237 zł... Książki i płyty plus 40 zł egzamin ..przymierzałam się do niego od dawna. Z refundacji regionalnych

Nie róbcie tej bety już naprawdę, to totalnie nic nie gwarantuje, szczególnie na tym etapie… Nie chce być okropna, ale tez strata ciazy, która i tak nie ma szans, na naszym etapie, to byłby praktycznie fart… najgorzej byłoby, gdyby taka ciąża utrzymała się długo i pożegnała za dwa czy trzy miesiace. Niestety znam mase przypadków, gdzie dobra beta i super mdłości nic nie gwarantowały, to tak nie działa. Beta może pokazac tylko, ze komorki się zagnieździły i wytwarzają w dobrym tempie hormon, nic poza tym. Puste jaja płodowe wytwarzają betę tez ładnie. Dosłownie co ma być, to będzie. Nie ma takiego leku, aparatury i narzędzi na świecie, żeby kobiecie we wczesnej ciazy pomoc. Nawet to branie proga to praktycznie placebo, naczytałam się tyle badań, studiowałam tyle lat przedmioty z lekarskiego i serio, im więcej się wie, tym bardziej człowiek sobie uświadamia, ze ciąża to dalej dla nauki niezgłębiony temat z masą niewiadomych. Jedyne co tu może pomoc, to spokój w sobie i po prostu nadzieja, ze to dobra komórka, dobry plemnik, dobra blastocysta, dobry zarodek etc a jeśli nie są dobre, to pozostawiamy sprawe w rękach organizmu, który jest mądrzejszy niż nasze głowy.

reklama
Do góry