reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Dziewczyny a
Trzymam kciuki za usg ❤️ Ale super, że udało się teraz, bo grudzień to przecież kosmos 😱
Dziękuję :)
Podobno można rodzic normalnie😊
Mozna. Po pierwszym cięciu chciałam, ale teraz już nie chce próbować;) Mam problemy z miednicą . Nie miałam rentgenu ale przy pierwszym porodzie położne były jednomyślnie;)
Mam preferencje do rodzenia dużych dzieci . Pierwsza ponad 4100 a druga córka 4200. Gdyby były mniejsze to może by się udało ale male prawdopodobieństwo;)
Teraz chce się umówić na konkretny termin bez stresu. ;)

Dziewczyny a

Dziękuję :)

Mozna. Po pierwszym cięciu chciałam, ale teraz już nie chce próbować;) Mam problemy z miednicą . Nie miałam rentgenu ale przy pierwszym porodzie położne były jednomyślnie;)
Mam preferencje do rodzenia dużych dzieci . Pierwsza ponad 4100 a druga córka 4200. Gdyby były mniejsze to może by się udało ale male prawdopodobieństwo;)
Teraz chce się umówić na konkretny termin bez stresu. ;)
A to wiadomo

Dziewczyny, a powiedzcie jak jest u Was w miescie z możliwością prowadzenia ciąży na NFZ? W każdej przychodni, w której jest ginekolog odmawiają mi i kierują do przyszpitalnej poradni dla ciężarnych. Nie mogę wybrać lekarza na NFZ tylko muszę iść tam, a lekarze mi nie odpowiadaja. Wiec zdecydowalam się na wizyty prywatne.
U mnie z lekarzami na nfz w mieście jest tragedia, nigdzie nie mogę znaleźć dobrego lub w miarę szybko, prywata wszędzie. Więc na początek umówiłam się do prywatnej dobrej ginekolog. Ale udało się też na 23.09 do przychodni przyszpitalnej bo to jedno z niewielu miejsc u mnie na nfz a dojeżdżać nie chcę nigdzie

Ja idę prywatnie do lekarza który prowadził mi pierwsza ciąże i do którego chodziłam jeszcze przed. Pracuje w szpitalu wiec tez fajnie bo opiekuje się i interesuje swoimi pacjentkami i mam nadzieje ze to on będzie robił mi cc jak za pierwszym razem.

reklama
Do góry