reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Niestety nie, z każdej mnie odsyłają do tej przyszpitalnej. 2 poprzednie ciąże co prawda tam prowadziłam, ale lekarz który tam przyjmował teraz ma prywatna klinikę i nigdzie nie przyjmuje na NFZ. ci lekarze mi nie odpowiadaja wiec idę do tej prywatnej klinikini az się boję ile to będzie kosztowało, ale z drugiej strony mój komfort i poczucie bezpieczeństwa jest bezcenny.
Ja też będę chodzić do prywatnej kliniki i prywatnie będę rodzic. Tak rodziłam pierwszego i teraz tez chce. Ja się za dużo nasluchalam o opiece w szpitalach w trakcie porodu i po porodzie i panicznie się boję tego dlatego rodzę prywatnie, poprzednio byłam mega zadowolona z opieki także teraz chce tak samo, choć w ciągu dwóch lat ceny za poród urosły o 1000 zł :[[ wre

Ja też będę chodzić do prywatnej kliniki i prywatnie będę rodzic. Tak rodziłam pierwszego i teraz tez chce. Ja się za dużo nasluchalam o opiece w szpitalach w trakcie porodu i po porodzie i panicznie się boję tego dlatego rodzę prywatnie, poprzednio byłam mega zadowolona z opieki także teraz chce tak samo, choć w ciągu dwóch lat ceny za poród urosły o 1000 zł :[[ wre.

Ostatnia edycja:
Ja idę do lekarza, który pracuje u nas w szpitalu. Prywatnie, więc pewnie trochę to będzie kosztowało, ale jednak wychodzę z założenia, że jednak są rzeczy, za które warto zapłacić.
A zmieniając temat, komuś się zbliżają jakieś wizyty?
Ja w czwartek USG na 17:30
Ja mam w środę o 8 rano i panikuje jak cholera. Bardzo chce już iść a zarówno bardzo się boje ze będzie puste jajo. Cały czas o tym myśle :(
Też właśnie się tego strasznie boję :(

Ja idę do lekarza, który pracuje u nas w szpitalu. Prywatnie, więc pewnie trochę to będzie kosztowało, ale jednak wychodzę z założenia, że jednak są rzeczy, za które warto zapłacić.
A zmieniając temat, komuś się zbliżają jakieś wizyty?
Jutro mam na 15.40. Będę może już wiedziała czy wszystko jest ok, bo ostatnio usłyszałam, że jest tylko pęcherzyk i 2 tygodnie młodsza ciąża

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry