reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Wiecie co po tym weekendzie z zerową ilością objawow, już nawet zadyszki nie mam, to dziś w nocy budzilam się z myślą, ze to się nie uda tym razem i wiecie co, jakoś się godzę z tym. Po pierwszym późnym poronieniu, jakoś często na różnych wątkach tego forum widziałam, ze druga próba kończy się poronieniem, tym razem wczesnym. Dopóki to nie będzie 13-14 tydzień, to ja to ogarnę… Wizyta za tydzień, ale mam wrażenie, ze wiem, co usłyszę.

reklama
Dzień dobry :) mi nie doszły żadne objawy , stresuje mnie to trochę. Niepotrzebnie naczytałam się internetu i teraz się boję pustego jaja :( USG w czwartek....
wiem co czujesz, też sobie to zrobiłam w weekend za dużo siedziałam na necie i znowu czarne myśli doszły :( i również usg w czwartek więc byle do czwartku jak najszybciej 🙈 🙏

Ja się jakoś dziwnie czuje wczoraj i dzisiaj. Czasem tak mnie dziwnie zaboli żołądek i przestaje albo mam uczucie jakby na żołądku leżała mi cegłówka 🙈 raz mi zimno raz ciepło tragedia 🤦🏻‍♀️

wiem co czujesz, też sobie to zrobiłam w weekend za dużo siedziałam na necie i znowu czarne myśli doszły :( i również usg w czwartek więc byle do czwartku jak najszybciej 🙈 🙏
Nie ogarniam czemu same to sobie robimy 🙈🙊 na szczęście jeszcze 3 dni i może coś się wyjaśni ... Ja mam jeszcze ta torbiel , mam nadzieję że się zmniejszyła albo całkowicie zniknęła

Ja się jakoś dziwnie czuje wczoraj i dzisiaj. Czasem tak mnie dziwnie zaboli żołądek i przestaje albo mam uczucie jakby na żołądku leżała mi cegłówka 🙈 raz mi zimno raz ciepło tragedia 🤦🏻‍♀️
Mam podobnie, cegła na żołądku i lepiej mi jak zjem... więc co chwila mam wrażenie że jem 🤦 i popijam gorącą herbatą. Trochę lepiej... I non stop gorąc, zimno, gorąc, zimno i weź się człowieku zdecyduj...
Kurcze siedzę w pracy i ledwo trzymam oczy otwarte. Jak jestem w domu to drzemkę złapie podczas pracy zdalnej ale tu w biurze to tragedia jakaś. Nie chcę mówić w pracy już o ciąży, chciałabym poczekać jak już będę po prenatalnych 🤔😎

Mam pytanie do dziewczyn, które mają termin na początek maja. Czy Was też boli brzuch jak na okres? Mnie dość często boli i zaczyna mnie to martwić 😔
Ja mam często takie kłucie, a to w jajniku, a w podbrzuszu. Dziś od rana jakiś taki brzuch czuję napięty, może z głodu jeszcze 😁

Nie ma jak zapiekanka na śniadanie🤣🤣
Ale wygląda przepysznie 😍
Hej dziewczyny właśnie wracam z pobrania bhcg i progesteron jeszcze zbadam zobaczymy wyniki jutro 🥴
Trzymam kciuki!! Prog ważny, dobrze że sprawdzasz 🥰

Wiecie co po tym weekendzie z zerową ilością objawow, już nawet zadyszki nie mam, to dziś w nocy budzilam się z myślą, ze to się nie uda tym razem i wiecie co, jakoś się godzę z tym. Po pierwszym późnym poronieniu, jakoś często na różnych wątkach tego forum widziałam, ze druga próba kończy się poronieniem, tym razem wczesnym. Dopóki to nie będzie 13-14 tydzień, to ja to ogarnę… Wizyta za tydzień, ale mam wrażenie, ze wiem, co usłyszę.
♥️♥️kiedy masz teraz wizytę? Ja też nie przyzwyczajam się do myśli, że się może udać. W piątek mam wizytę i idę z nastawieniem negatywnym..takie podejście pozwala mi przetrwać. Mam taki charakter, że bardzo wszystko przeżywam i dobre i złe emocje...
U mnie objawy się nasilily po weekendzie, ale co z tego..zeszłym razem jak jechałam na zabieg rano jeszcze miałam mdłości i ból piersi

reklama
Do góry