reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

Witajcie, czytam was na biezaco ;) u mnie są mdłości, piersi urosly i bolą ☺ czasem jakieś klucie na dole no i brak siły 😂 nic mi się nie chce masakra. U nas będzie wesoło, kilka dni temu zaklepalismy działkę i będziemy się budować, także mega się cieszę. Ciąża oczywiście zmobilizowała do takich decyzji 😍

reklama
Widzę że wszystkie mamy takie humorki , słuchajcie skoro wszystkie tak mamy to może to jednak dobry znak 😊
Ja dzisiaj rano wkurzałam się i płakałam..🙄 ale sama nie wiem czy to hormony czy flustracja.. muszę zbastowac bo zwariują ze mną w domu 😬
Jutro idę na bete oczywiście już czuję lekki stres.. 🥴

Widzę że wszystkie mamy takie humorki , słuchajcie skoro wszystkie tak mamy to może to jednak dobry znak 😊
Ja dzisiaj rano wkurzałam się i płakałam..🙄 ale sama nie wiem czy to hormony czy flustracja.. muszę zbastowac bo zwariują ze mną w domu 😬
Jutro idę na bete oczywiście już czuję lekki stres.. 🥴
Trzymam kciuki za jutrzejszą betę 😍

Jak mi się uda jutro na wizytę to chciałabym serduszko zobaczyć, wiele by mi to dało 🥺

Dziewczyny, a któraś z was ma przejścia z jakimiś chorobami żył? Ja jestem po operacji żylaków w prawej nodze, zylak wyszedł w pierwszej ciąży 🤨 teraz mam jakieś pajaczki ale taka moja natura od zawsze... Zastanawiam się, nad jakimiś rajstopami uciskowymi w tej ciąży bo znów operacji na żylaki przechodzić nie chce 😒

reklama
Dziewczyny, a któraś z was ma przejścia z jakimiś chorobami żył? Ja jestem po operacji żylaków w prawej nodze, zylak wyszedł w pierwszej ciąży 🤨 teraz mam jakieś pajaczki ale taka moja natura od zawsze... Zastanawiam się, nad jakimiś rajstopami uciskowymi w tej ciąży bo znów operacji na żylaki przechodzić nie chce 😒
Ja od 10 lat mam problem, chyba genetyczny, już miałam dwa zabiegi, jeden parą, drugi laserowo, po laserowym jeszcze mi ślady nie zniknęły, a już wyszły nowe żyły haha Jedyne co możesz zrobić to pończochy uciskowe (2 stopień ucisku), mam czarne i nie wyglada to najgorzej :)

Do góry