reklama
mamahelenki92
Fanka BB :)
Hej , mój cień za tydzień kończy 3 latka Powtorz koniecznie test w dniu miesiączki iCześć po raz pierwszy, tak sobie od paru dni podczytuje wasza grupę i zastanawiałam się czy zagoszcze tu na dłużej. Do okresu 3 dni a ja nie wytrzymałam i zrobiłam test. Widać coś ? Ja widzę cień a mąż mówi ze nie widać
A ile ma mała? Może to skok rozwojowy Moja ze 2 miesiące temu tak miała. Teraz ma 16 miesięcy.A średnio. Mała mi się budzi drze się (bo to nie płacz) i się rzuca jakby conajmniej moj dotyk ja parzyl. Cholera wie o co jej chodzi. Dałam jej butle i zasnęła. Po 1-2 godz obudziła sie i znowu to samo. Wzielam ja do łóżka i się przytulała i zasnęła.
Moja noc w miarę, od ok 4 lat mój sen to czuwanie ,a to ciąża, a to wstawianie do dzieci. Id!ie się przyzwyczaić. Bolą mnie tylko plecy.
13 miesięcy skończyłaHej , mój cień za tydzień kończy 3 latka Powtorz koniecznie test w dniu miesiączki i
A ile ma mała? Może to skok rozwojowy Moja ze 2 miesiące temu tak miała. Teraz ma 16 miesięcy.
Moja noc w miarę, od ok 4 lat mój sen to czuwanie ,a to ciąża, a to wstawianie do dzieci. Id!ie się przyzwyczaić. Bolą mnie tylko plecy.
Ja będę robić te co zalecał w poprzedniej ciąży po pierwszej wizycie czyli mocz tsh glukoza morfologiaWłaśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
sunflower21
TSH w sumie warto zrobić bo czasami wariuje na początku ale gin chyba też zleci na wizycie?Właśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
Mama2012/2020/2022
Ja zrobiłam te które wiedziałam że i tak będzie chciał, tsh dobrze ze zrobiłam bo było 3.1
mamahelenki92
Ja będę robić na pewno cukier. na resztę poczekam na lekarzaWłaśnie myślicie żeby zrobić jakieś badania przed wizyta? Typu TSH czy coś?
To całkiem możliwe13 miesięcy skończyła
Mama2012/2020/2022
Moja córka to jeden wielki skok
S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama2012/2020/2022
czekam na usg,gabinet przyjemny w sensie tam gdzie się czeka.
Podziel się: