sunflower21
Fanka BB :)
dawaj znać!czekam na usg,gabinet przyjemny w sensie tam gdzie się czeka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj znać!czekam na usg,gabinet przyjemny w sensie tam gdzie się czeka.
Ja mam to samo uczucie i jakbym głodna była ciągle. Jem co 2h. Nic nie smakuje.0otwieram lodówkę a tam "nic nie ma".Oglnie z moich ostatnich objawów to mam dziwne uczucie w gardle jakby takie mdłości, nic mi nie smakuje ,ciągle mi nie dobrze, kawa z mojego kochanego ekspresu mnie obrzydza a tak ja kochałam no nie miałam tak w pierwszej ciąży, okropne uczucie. Nic nie jest dla mnie przyjemnością do jedzenia fuj :/
Nie zazdroszczę.ja mam takie samopoczucie że żadne imprezy nie wchodzą w grę.Ja dzis mam gorszy dzien, straszne mdlosci, bol glowy i dwie imprezy dzis..
Ja właśnie tylko piersi mam mega nabrzmiałe i bolesne , tak to zupełnie nic więcej się nie dziejeDamn a u mnie dalej zero mdłości i miękkie cyce Już nie obsesjuję na ten temat, ale no dziwi. Współczuję i zazdroszczę objawów jednocześnie