reklama
sunflower21
Fanka BB :)
Chyba zbadam proga i bete ostatni raz w poniedziałek bo oszalejeNa twoim miejscu bym już nie mierzyła, ale pewnie będziesz ciekawa jaka jest i i tak zmierzysz
Wg mnie nie potrzebnie się nakręcać, może temp będzie spadać bo tak ma być np a ty będziesz się stresować ze spada
Zmierzyłam ostatni raz temp spadło z z 37,2 do 37 i właśnie poszłam odłożyć go do szafy !!!Chyba zbadam proga i bete ostatni raz w poniedziałek bo oszaleje
Nie mierzmy już
Zrób sobie dla spokojności betę i prog i dajmy z tym spokój. Stres to największy wróg.
Jutro zaczynam ranną zmianę 6.30 ja nie wiem jak ja będę wstawać do tej pracy...a jeszcze koleżanka idzie na zabieg i mam być sama od początku października..kiedy będzie najgorszy czas ..jak oczywiście dotrwam do tych tygodni..już byłam prawie doleczona dziś znów wstałam z bólem gardła ehhh herbatkę z nalewka bym sobie wypiła pomarzyć dobra rzecz
Mama2012/2020/2022
dzień dobry
Wszystkim miłego dnia.
Ja zaś delikatne plamienie ,mimo że wiem że po cytologi tak może być to już coś tam mi szaleje w głowie.
Nie chciałam leków to nie mam i teraz mam "pretensje" sama do siebie
Ja wychodzę z założenia,że co ma być to będzie.
Wszystkim miłego dnia.
Ja zaś delikatne plamienie ,mimo że wiem że po cytologi tak może być to już coś tam mi szaleje w głowie.
Nie chciałam leków to nie mam i teraz mam "pretensje" sama do siebie
Ja wychodzę z założenia,że co ma być to będzie.
Mama2012/2020/2022
Zdrówka.Zmierzyłam ostatni raz temp spadło z z 37,2 do 37 i właśnie poszłam odłożyć go do szafy !!!
Nie mierzmy już
Zrób sobie dla spokojności betę i prog i dajmy z tym spokój. Stres to największy wróg.
Jutro zaczynam ranną zmianę 6.30 ja nie wiem jak ja będę wstawać do tej pracy...a jeszcze koleżanka idzie na zabieg i mam być sama od początku października..kiedy będzie najgorszy czas ..jak oczywiście dotrwam do tych tygodni..już byłam prawie doleczona dziś znów wstałam z bólem gardła ehhh herbatkę z nalewka bym sobie wypiła pomarzyć dobra rzecz
Ja mam ochotę na drinka od stycznia 2020
Mama2012/2020/2022
W ogóle weszłam na wagę,a tam prawie 3kg więcej , tylko jakim cudem.!!??
Pewnie woda.
Pewnie woda.
A ja dla odmiany schudłam z tych nerwów no i tak to u mnie działa.W ogóle weszłam na wagę,a tam prawie 3kg więcej , tylko jakim cudem.!!??
Pewnie woda.
A propos picia wczoraj mąż nalewki zlewał i mówi patrz już 2.5 tygodnia nawet bez drinka do wieczornego filmu a nasza 9-latka - tak krótko? a ja bez drinka 9 lat .To jest dopiero długo
Limonkaaa88
My tez mamy zrobiona truskawkowa, mieliśmy próbować 3 tyg temu a tak niestety mąż sam próbował a ja mogę obejść się smakiem heheheA ja dla odmiany schudłam z tych nerwów no i tak to u mnie działa.
A propos picia wczoraj mąż nalewki zlewał i mówi patrz już 2.5 tygodnia nawet bez drinka do wieczornego filmu a nasza 9-latka - tak krótko? a ja bez drinka 9 lat .To jest dopiero długo
Limonkaaa88
Haha współczucia a tu kolejne 2 latka ale za to jak dadzą Ci spróbować po takim czasie to się dopiero będzie działo heheheh
reklama
Mama2012/2020/2022
Będę po drinku leżała pod stołem.Haha współczucia a tu kolejne 2 latka ale za to jak dadzą Ci spróbować po takim czasie to się dopiero będzie działo heheheh
Podziel się: