S
Shirayuri
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko chybaJa już od zmysłów odchodzę, jeszcze zauważyłam ze na ciele pojawiła mi się kreska ???? Czy wy tez macie takie coś ? Wcześniej tego nie miałam a już odchodzę dzisiaj od zmysłów. Jak kogoś obrzydza ciało innych to przepraszam Zobacz załącznik 1312495
A co powiedziałaś mężowi ?W czwartek idziemy na usg. Będzie akurat 6tc 5d mąż nadal się nie domyśla
Od spodni się czasem takie robiąJa już od zmysłów odchodzę, jeszcze zauważyłam ze na ciele pojawiła mi się kreska ???? Czy wy tez macie takie coś ? Wcześniej tego nie miałam a już odchodzę dzisiaj od zmysłów. Jak kogoś obrzydza ciało innych to przepraszam Zobacz załącznik 1312495
Wow to będzie super prezentŻe musi mnie zawieść na przegląd bo dawno u gina nie byłam a że nie mam prawka jazdy to sprawa oczywista...
Ale fajnieW czwartek idziemy na usg. Będzie akurat 6tc 5d mąż nadal się nie domyśla
Ja przechodzę na wychowawczy więc jeszcze nie wiemDziewczyny kiedy planujecie powiedzieć w pracy o ciąży? Ja w pierwszej ciąży powiedziałam dopiero w 13 tyg, ale teraz zastanawiam się czy powiedzieć już czy czekać do 1szej wizyty.
Ja raczej powiem odrazu po wizycie, ja od 1 września pracuje i nie chce zeby potem myśleli ze ich oszukałam a tak no co pomyślą to pomyślą, nie będzie wyjściaDziewczyny kiedy planujecie powiedzieć w pracy o ciąży? Ja w pierwszej ciąży powiedziałam dopiero w 13 tyg, ale teraz zastanawiam się czy powiedzieć już czy czekać do 1szej wizyty.