reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Podobno w Polsce każda kobieta ma prawo do znieczulenia zewnątrzoponowego, to tutaj od dawna nie dają, bo nie mają anestezjologa. Nieźle co? 🤣🤣 Tylko gaz mi pozostał. Polecam. Bez gazu bym nie przeżyła, jak się go dobrze używa, to pomaga znieść ból.

Gratulacje już masz to za sobą ...No w Polsce niestety trzeba mieć szczęście żeby dostać zoo ..ja akurat rodzę w holadni wiec tutaj nie ma problemu No chyba ze będzie już za późno ...i tez myśle o tym znieczuleniu chociaż troszkę się boje zoo ..opowiadaj jak poród ?

Hej, byłam u Was na początku, bo termin miałam na granicy miesięcy, ostatecznie wyszło na 30 kwietnia. 39+1 dzisiaj. Miałam trochę straszaków, ale ogółem liczę że uda się rodzić w maju. Jeszcze mam trochę do przygotowania ;p

Urodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo. 😍😍
Gratulacje! A na kiedy miałaś termin? Fajnie, że masz już Maleństwo po tej stronie brzuszka🙂

Gratulacje dla świeżo upieczonych Mam :) trzymam kciuki za resztę - oczekujących ! Najprawdopodobniej mnie czeka cc 10,11.05 , podobno Syn.. oby jakoś wszystko dobrze poszło!
Macie już wybrane imiona dla dzidziusiow? Co myślicie o imionach męskich : Jakub, Teodor, Witold?

reklama
Gratulacje dla świeżo upieczonych Mam :) trzymam kciuki za resztę - oczekujących ! Najprawdopodobniej mnie czeka cc 10,11.05 , podobno Syn.. oby jakoś wszystko dobrze poszło!
Macie już wybrane imiona dla dzidziusiow? Co myślicie o imionach męskich : Jakub, Teodor, Witold?
Z podanych imion mi najbardziej podoba się Jakub :) ....tylko wadą jest to, że bardzo popularne i dużo chłopców ma tak na imię. Ale każdy wybiera takie imię jakie jemu się njbardziej podoba! U mnie będzie dziewczynka - Amelia :D

Do góry