GratulacjeUrodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo.
reklama
Ksenia975
Fanka BB :)
Wszystko ok, chociaż żaden lekarz jeszcze jej nie zbadał. Tutaj wszystko ma opóźnienia. Waga taka jak określał ginekolog, a dokładnie 2kg 910gram. Długość 53 cm.Gratulacje!!!! Ale szybko poszło A jak wymiary dziecka ? wszystko w porządku?
Never_Give_Up
Gratulacje !! [emoji7]Urodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo. [emoji7][emoji7]
Ksenia975
Podobno w Polsce każda kobieta ma prawo do znieczulenia zewnątrzoponowego, to tutaj od dawna nie dają, bo nie mają anestezjologa. Nieźle co? Tylko gaz mi pozostał. Polecam. Bez gazu bym nie przeżyła, jak się go dobrze używa, to pomaga znieść ból.
Natasza85
Zaciekawiona BB
Gratulacje już masz to za sobą ...No w Polsce niestety trzeba mieć szczęście żeby dostać zoo ..ja akurat rodzę w holadni wiec tutaj nie ma problemu No chyba ze będzie już za późno ...i tez myśle o tym znieczuleniu chociaż troszkę się boje zoo ..opowiadaj jak poród ?
Gratulacje! A na kiedy miałaś termin? Fajnie, że masz już Maleństwo po tej stronie brzuszkaUrodziłam dzisiaj o 8 rano. Wczoraj po wizycie o której pisałam zaczęły odchodzić wody i tak wieczorem się znalazłam na porodówce. To był istny koszmar, bez męża nie dałabym rady, ale teraz podziwiam moje maleństwo.
Gratulacje dla świeżo upieczonych Mam trzymam kciuki za resztę - oczekujących ! Najprawdopodobniej mnie czeka cc 10,11.05 , podobno Syn.. oby jakoś wszystko dobrze poszło!
Macie już wybrane imiona dla dzidziusiow? Co myślicie o imionach męskich : Jakub, Teodor, Witold?
Macie już wybrane imiona dla dzidziusiow? Co myślicie o imionach męskich : Jakub, Teodor, Witold?
reklama
Z podanych imion mi najbardziej podoba się Jakub ....tylko wadą jest to, że bardzo popularne i dużo chłopców ma tak na imię. Ale każdy wybiera takie imię jakie jemu się njbardziej podoba! U mnie będzie dziewczynka - AmeliaGratulacje dla świeżo upieczonych Mam trzymam kciuki za resztę - oczekujących ! Najprawdopodobniej mnie czeka cc 10,11.05 , podobno Syn.. oby jakoś wszystko dobrze poszło!