reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Też miewam bóle podbrzusza, pani doktor mówiła mi o magnezie i odpoczynku w pozycji półleżącej. To chyba normalne, wszystko się nam musi tam w środku dostosować do małego lokatora i zrobić mu miejsce🙂

reklama
Aczkolwiek u mnie 2 tygodnie temu na wizycie powiedział gin, że już jest pewien, że dziewczynka :) Nawet już kupiłam dwa różowe bodziaki, żeby sie napatrzeć, zakochać i wreszcie przestać marzyć o drugim synku 😂

Właśnie u mnie 9 dni temu tez powiedział, że na 90% dziewczynka i byłam w szoku, że tak na pewniaka. 😁

Jest tu jakaś przyszła mama która ma lub miała torbiel w ciąży?

Miałam i się wchłonęła. Prawdopodobnie dzięki Duphastonowi, który biorę od początku ciąży. 🤔

Jak będzie wątek zamknięty to zrobimy :) Dobrze by było tam mieć coś o nas np. imię, wiek, ewentualnie skąd jesteśmy, i oczywiscie oczekiwaną datę porodu, płeć, imię dziecka, i po urodzeniu oczywiscie faktyczną datę porodu, wagę, wzrost :) będzie fajna pamiątka i zbiór podstawoych info, żeby mniej więcej wiedzieć kto jest kim :) Jak ktoś ma inny lepszy pomysł to też jak najbardziej sie podzielcie!
Jestem za, u nas też chłopak 😊

Jestem za, u nas też chłopak 😊
Może lepiej zamiast imion warto zostać przy nickach - bo nam się wszystko pomiesza. Co do reszty (termin, płeć, imię dziecka, miejscowość itp.) pomysł fajny:)
A u nas dziewczynka - co mnie cieszy, bo moje dwie córki już niemal dorosłe, a synów mam młodszych, więc teraz chętnie wrócę do sukieneczek i warkoczyków:)

Dziewczyny czy Was często boli głowa w ciazy??
Mnie w ostatnim czasie boli prawie codziennie a boje się brać jakieś leki :/

Tez jestem za tym zeby nicki pozostały bo z imionami bedzie za duzo

Glowa boli w ciazy czesto, wtedy tzreba pic bardzo duzo wody. I niestety codziennie tego pilnowac i pic i pic

reklama
Dobrze wiedzieć - bo mnie też głowa boli niemal codziennie - na szczęście nie jakoś tragicznie, ale męczące to. Niby piję sporo, ale może jednak za mało...

Do góry