reklama
Cześć dziewczyny .
Stwierdziłam że wkoncu trzrba się tutaj odezwać. Termin mam na 15.05 i póki co wychodzi ze będzie chłopiec .
Miałam mieć dzisiaj wizytę i zobaczyć dzidziusia, ale niestety wylądowaliśmy na kwarantannie .
Obawiam się tego wszystkiego .
Pozdrawiam
Stwierdziłam że wkoncu trzrba się tutaj odezwać. Termin mam na 15.05 i póki co wychodzi ze będzie chłopiec .
Miałam mieć dzisiaj wizytę i zobaczyć dzidziusia, ale niestety wylądowaliśmy na kwarantannie .
Obawiam się tego wszystkiego .
Pozdrawiam
Cresselia
Fanka BB :)
Aczkolwiek u mnie 2 tygodnie temu na wizycie powiedział gin, że już jest pewien, że dziewczynka Nawet już kupiłam dwa różowe bodziaki, żeby sie napatrzeć, zakochać i wreszcie przestać marzyć o drugim synku
Właśnie u mnie 9 dni temu tez powiedział, że na 90% dziewczynka i byłam w szoku, że tak na pewniaka.
Jest tu jakaś przyszła mama która ma lub miała torbiel w ciąży?
Miałam i się wchłonęła. Prawdopodobnie dzięki Duphastonowi, który biorę od początku ciąży.
**Andzia86**
Fanka BB :)
Jestem za, u nas też chłopakJak będzie wątek zamknięty to zrobimy Dobrze by było tam mieć coś o nas np. imię, wiek, ewentualnie skąd jesteśmy, i oczywiscie oczekiwaną datę porodu, płeć, imię dziecka, i po urodzeniu oczywiscie faktyczną datę porodu, wagę, wzrost będzie fajna pamiątka i zbiór podstawoych info, żeby mniej więcej wiedzieć kto jest kim Jak ktoś ma inny lepszy pomysł to też jak najbardziej sie podzielcie!
Może lepiej zamiast imion warto zostać przy nickach - bo nam się wszystko pomiesza. Co do reszty (termin, płeć, imię dziecka, miejscowość itp.) pomysł fajnyJestem za, u nas też chłopak
A u nas dziewczynka - co mnie cieszy, bo moje dwie córki już niemal dorosłe, a synów mam młodszych, więc teraz chętnie wrócę do sukieneczek i warkoczyków
Tez jestem za tym zeby nicki pozostały bo z imionami bedzie za duzo
Glowa boli w ciazy czesto, wtedy tzreba pic bardzo duzo wody. I niestety codziennie tego pilnowac i pic i pic
reklama