Foka_szara
Fanka BB :)
No to ja w porównaniu z wami nie mam objawów oprócz chęci na słodkie i sennosci więc waga to jest raczej na plus.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie . Lekarz mi wczoraj pwoiedzial zebym sie cieszyla ze to nie blizniaki bo wtedy hcg więcej przerasta i jest 2 razy gorzej. Ale 3/4 ciąży się męczyćteż nie jest super
Mam takie samo porównanie chociaż w pierwszej wcale wspaniałe nie byloHej. U mnie dziś samopoczucie fatalne. Rano wymioty teraz ból głowy.
To moja druga ciąża i pierwsza w porównaniu z tą była cudowna. Czekam aż wkoncu te mdłości przejdą.
Co do wagi to u mnie dzis 10+4 i 2kg na minusie.
Moja uwaga też stoi, waha się +- 0, 5 kg. Myślę, że chudną kobiety, które mają mdłości, lub wymioty i mniej jedzą. Ja jem normalnie, nie więcej niż przed ciążą, ani nie mniej, a mdłości żadnych nie mam, tylko odrzuca od kawy i od alkoholu jak nawet o nim pomyślę Na samym początku ciąży miałam wilczy apetyt.tez się zdziwiłam ze wszystkie chudną
ja trzymam wage albo czasami 0 5 kg gdy toaletę ominę przez kilka dni
ja mam fale ze rzucam się na jedzenieMoja uwaga też stoi, waha się +- 0, 5 kg. Myślę, że chudną kobiety, które mają mdłości, lub wymioty i mniej jedzą. Ja jem normalnie, nie więcej niż przed ciążą, ani nie mniej, a mdłości żadnych nie mam, tylko odrzuca od kawy i od alkoholu jak nawet o nim pomyślę Na samym początku ciąży miałam wilczy apetyt.
O też korzystam z tej aplikacji.U nas dziś nowy tydzień wg pierwszego usg
Właśnie tak miałam na samym początku i wtedy też byłam najbardziej senna. Teraz trochę lepiej, ale pewnie jeszcze wszystko przede mną. Mam nadzieję jednak, że jak mdłości nie było, tak nie będzie.ja mam fale ze rzucam się na jedzenie
ja miałam jeden epizod wymiotów i tyle wiem o mdlosciachWłaśnie tak miałam na samym początku i wtedy też byłam najbardziej senna. Teraz trochę lepiej, ale pewnie jeszcze wszystko przede mną. Mam nadzieję jednak, że jak mdłości nie było, tak nie będzie.