.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też normalnie pracuje, nawet nie myślę jeszcze o zwolnieniu.Ja jestem nawet teraz w pracy do 14 ... i chcę pracować jak najdłużej.
tez się staram nie rezygnować z pracyJa też normalnie pracuje, nawet nie myślę jeszcze o zwolnieniu.
Ja również zamierzam jak najdłużej pracować i każdemu radzę tak robić w miarę możliwości. W pracy czas mija szybciej, jest mniej czasu na natrętne i negatywne myśli, zapewniamy sobie ruch (w zależności od rodzaju pracy), zamiast ciągłego leżenia, wiadomo że odpoczynek jest potrzebny, ale można stracić w tym umiar. No i dla naszej psychiki jest to dobre. Nagłe zamknięcie w domu działa frustrująco, moja siostra miała zagrożoną ciążę i całą przeleżała. Już od tego wariowała, więc doceniajmy, to co mamy.tez się staram nie rezygnować z pracy
choć poranki są trudne
W sumie nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym przelewaniem w macicy, bo nigdy tak nie miałam, nawet przed okresem. Ja na początku czyli w jakimś 5 i 6 tc miałam skurcze macicy, chwilami bardzo silne. Później ustały i teraz, czyli w 9tc nic się nie dzieje. Jedyne co to czułam jakieś bulgotanie, tak jakby dziecko się ruszało, co jest niemożliwe, więc pewnie to jakieś gazy, ale w dziwnym miejscu, bo na wysokości właśnie macicy. Ale wiem, że w ciąży jelita się przesuwają w dół, więc może to dlatego takie dziwne uczucie.Hej, tez wam się tak przelewa w macicy? Trochę tak jak podczas okresu, brzuch mnie nie boli, ale te przelewanie jest dziwne. Jakbym miała zaraz dostać miesiączki
Już robię widocznąDziewczyny jak można dodać się do grupy na fb? Nie można jej wyszukać.